Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Kontaktinformation
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


Om Apple:

Students at our Spanish language school in SevilleAtt lära sig ett nytt språk är som att lära sig att simma, cykla eller köra bil. Med lite vilja och rätt utrustning är detta kunskaper som alla kan få. Liksom med alla praktiska kunskaper lär du dig också fortare ju mer du tränar och bästa sättet att att träna ett språk på är att vistas i ett land där språket talas. Detta kan vi hjälpa dig med! Apple Languages har en rad språkskolor runtom i världen och vi anordnar språkresor utomlands från en vecka upp till ett år, för alla åldersgrupper och kunskapsnivåer. På våra skolor får du hjälp av motiverade lärare som har lång erfarenhet av att lära ut språk. Allt för att du ska lära dig så effektivt som möjligt!

Apple Languages är ett handelsnamn och som sådant en del av Language Courses Abroad, ett väletablerat och välkänt företag baserat i Storbritannien.

Language Courses Abroad Ltd, grundades 1993, är medlem i ALTO (Association of Language Travel Organisations), WYSE (World Youth Student & Educational Travel Confederation) och är anslutna till IALC (International Association of Language Centres).

Sådant medlemskap beviljas endast till väletablerade företag, med en meritlista att erbjuda en hög kvalite och professionell tjänst inom området för internationella ungdoms resor. Vårt medlemskap är din garanti att du förhandlar med en professionell, reglerad och respekterad organisation.

Students at one of our schoolsApple Languages ställer väldigt höga krav på de språkskolor vi samarbetar med. Därför är klasserna små och utlärningsteknikerna moderna. Alla lärare är välkvalificerade och har språket de lär ut som modersmål. Vi är också måna om att alla studenter tas väl om hand under sina språkkurser. För att försäkra oss om att kraven vi satt upp bibehålls gör vi regelbundet besök till skolorna. Allt för att du som student ska få bästa möjliga service.

Personalen på våra kontor har lång erfarenhet av språkresebranchen och de flesta har antingen en lärarutbildning eller universitetsutbildning i språk. När du kontaktar något av våra kontor har du med andra ord att göra med en personal som själv vet vad det innebär att bo, studera och lära sig språk utomlands.

Våra språkskolor kan erbjuda en brett utbud av olika språkkurser och boenden. För oss är det väldigt viktigt att du får den kurs, boende och plats som passar dig bäst. Funderar du på att åka på en språkresa rekommenderar vi att du tar kontakt med någon av våra erfarna språkreserådgivare. De känner våra olika språkskolor väl och hjälper dig mer än gärna att hitta en kurs som passar just dina behov.

Kontakta oss med vilka frågor du än kan tänkas ha!

Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
Skype MeT! apple.languages
Sverige: + 44 1509 211612
Internationell: + 44 1509 211612

 Studera ett språk

  Studera spanska
    Spanien
    Sydamerika

  Studera franska
    Frankrike
    Schweiz
    Kanada
    Guadeloupe

  Studera tyska
    Tyskland
    Österrike
    Schweiz

  Studera italienska
    Italien

  Studera portugisiska
    Portugal
    Brasilien

  Studera grekiska
    Grekland

  Studera ryska
    Ryssland
    Lettland

  Studera arabiska
    Egypten
    Förenade Arabemiraten
    Marocko

  Studera kinesiska
    Kina

  Studera polska
    Polen

  Studera japanska
    Japan

  Studera engelska
    England
    Kanada
    Irland
    Malta
    USA
    Australien

 

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2021 Apple Languages