Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Kontaktinformation
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England


Säkerhet utomlands

Vi bryr oss om dig och vill göra resan så säker som möjligt för våra studenter. Här nedan kan du läsa om saker som är bra att tänka på innan du åker på en språkkurs utomlands.

Vaccinationer:
Ibland krävs att du vaccinerar dig innan du åker utomlands. Var noga med att kontrollera om den destination du ska läsa en språkkurs på, kräver vaccination. Beroende på hur länge du har tänkt att stanna finns det också olika rekommendationer. Genom att kolla upp dagsläget på din destination och de rekommendationer som finns på Vaccinationsguiden, kan du vara säker på att du är rätt förberedd för din språkresa.

Safety AbroadVem gör vad:
Förutom allt som vi kan stå till tjänst med och hjälpa dig med under din språkresa, kan du även få hjälp av utrikesdepartementet som har satt samman en folder som du kan ladda ner till din dator. Den handlar om Vem som gör vad, om något skulle hända dig under din resa.

Om något skulle hända:
Om oturen är framme och något skulle hända dig under din språkresa, kan det vara bra att veta vad olika ambassader och konslulat per land kan hjälpa dig med. Här kan du läsa om hur de kan stå till tjänst med allt från att ordna ett provisoriskt pass, om du råkat förlora ditt pass, till att kontakta anhöriga i en nödsituation. På den svenska sidan Sweden abroad kan du hitta information om den destination du befinner dig på samt läsa nyheter och om olika evenemang.

Var förberedd:
Vill du ha mer information om hur du bäst förbereder dig inför din resa till Spanien kan du läsa 7 smarta genvägar till en trevligare resa, där utrikesdepartementet ha samlat tips och råd som hjälper dig inför din resa.

Kontakter hemma:
Ta med dig kontaktuppgifter till dina nära och kära när du åker på en språkresa utomlands. Då kan du enkelt kan ta kontakt med dem som är kvar hemma i Sverige om det skulle hända något. Lämna också telefonnummer och adress till den destination där din språkskola ligger, så att anhöriga och vänner lätt kan nå dig. Vi ser alltid till att våra studenter är säkra på sin språkresa och vi kommer att göra allt vi kan för att se till att du som student får en säker och trygg vistelse på din språkkurs. Om det är något som du undrar över – tveka inte att kontakta oss. Vi svarar mer än gärna på dina frågor om hälsa och säkerhet utomlands.

 Studera ett språk

  Studera spanska
    Spanien
    Sydamerika

  Studera franska
    Frankrike
    Schweiz
    Kanada
    Guadeloupe

  Studera tyska
    Tyskland
    Österrike
    Schweiz

  Studera italienska
    Italien

  Studera portugisiska
    Portugal
    Brasilien

  Studera grekiska
    Grekland

  Studera ryska
    Ryssland
    Lettland

  Studera arabiska
    Egypten
    Förenade Arabemiraten
    Marocko

  Studera kinesiska
    Kina

  Studera polska
    Polen

  Studera japanska
    Japan

  Studera engelska
    England
    Kanada
    Irland
    Malta
    USA
    Australien

 

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2021 Apple Languages