Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Studera arabiska

Studera en kurs i arabiska
Studera en kurs i arabiska

Lär dig arabiska
Våra studenter har alla olika skäl för att vilja studera arabiska, vissa behöver det i jobbet eller för religiösa skäl och andra vill lära sig arabiska för att det är en utmaning att studera ett språk som är så rikt och varierande. Om du väljer att studera arabiska på en av våra språkskolor kommer du att studera ett av FN:s sex officiella språk som idag talas av 220 miljoner människor i 22 olika arabiska länder.

Om du är intresserad av att studera en arabisk språkkurs bör du tänka på om du vill läsa en kurs i modern standardarabiska (används i tidningar, böcker, radio och tv över hela Mellanöstern) eller om du vill studera en kurs i arabiska som lär dig språket som det talas i Egypten. Våra arabiska språkskolor erbjuder både modern standardarabiska och det egyptiska talspråket. Som en hjälp på traven för våra studenter, går det att kombinera dessa två kurser i vår kombinerade språkkurs.

Om du har några frågor om våra arabiska språkkurser, tveka inte att kontakta oss

Våra arabiska språkskolor i Egypten och Förenade Arabemiraten
Våra Arabiska Språkskolor Marocko
Arabiska språkkurser i Egypten
 Lär dig arabiska

  Egypten
    Kairo

  Förenade Arabemiraten
    Dubai

  Marocko
    Rabat


  Tillbaka till Studera arabiska


  Arabiska språkkurser i Egypten  

 Egyptiska talspråket, arabisk kurs
  Om du vill lära dig att tala arabiska, är detta en perfekt språkkurs för dig. Det egyptiska talspråket är den mest förstådda versionen av det arabiska språket. Språkkursen består av 8 lektioner per vecka och den finns tillgänglig på alla nivåer. Denna kurs introducerar också arabiska som skriven text. Detta är ovärderligt i det dagliga livets aktiviteter, såsom att gå och handla eller att använda allmänna transportmedel.
 Modern, standardarabisk kurs
  Detta är en språkkurs som har 10 lektioner per vecka och den är idealisk för dig som vill studera en arabisk språkkurs där du lär dig att både läsa och skriva arabiska så som språket påträffas i tidningar och på tv runt om i Mellanöstern. Om du läser en moden, standard arabisk kurs, kommer du att kunna använda dina kunskaper och bli förstådd av utbildade araber runt om i Mellanöstern.
 Kombinerad språkkurs
  Detta är en av våra mest populära språkkurser under sommarmånaderna och du studerar 18 lektioner per vecka. Denna kombinerade kurs är intensiv nog för att du ska göra snabba framsteg inom båda versionerna av det arabiska språket.
 Privatkurser
  Våra privatkurser är väldigt flexibla. Var god kontakta oss om du vill ha fler detaljer om kursen.
 Arabiska kurser med ”speciella teman”
  När du ska studera en kurs i arabiska kan du också välja mellan: ”Kalligrafi” (skrivet med arabiska bokstäver), ”Läsa för uttal”, ”Arabisk media” och ”Guidad skrift och konversation”. Var god kontakta oss om du vill ha fler detaljer om dessa kurser.

  Boende i Egypten 

 Studentboende på skolan:
  Skolans studentboende är tillgängligt för alla studenter som stannar längre än 4 veckor. Beläget i samma byggnad som skolan, är boendet utrustat med ett stort gemensam rum där det finns tillgång till satellit-TV och kök och byggnadens entré är bevakad 24 timmar om dygnet.
 Delade studentlägenheter:
  Om du ska stanna en längre tid kan du välja att bo i en möblerad studentlägenhet som du delar med andra studenter. Var god kontakta oss om du vill ha fler detaljer om detta alternativ.
 Hotell:
  Vår arabiska språkskola erbjuder en mängd olika centralt belägna hotell och vill du ha mer information om vilken service och vilka möjligheter detta alternativ erbjuder, tveka inte att kontakta oss.

Om du väljer att studera en arabisk språkkurs på vår språkskola i Kairo, kan du välja bland en mängd olika boendealternativ, som exempelvis det bekväma studentboendet i anslutning till skolan. Men eftersom platserna är begränsade, bor de flesta av våra studenter på ett centralt hotell som är rekommenderat av vår skola de första nätterna. Sedan hjälper skolan dig att hitta ett delat studentboende, där du delar boendet med andra studenter från våra kurser, eller ett hotell som passar in på alla dina behov.

  Studera arabiska - Mer information 

Är du intresserad av att studera en arabisk kurs och vill ha mer information om språket? Då kan du besöka Wikipedias arabiska sida.

  Arabiska språkkurser  

  Egypten
    Kairo

 Marocko
   Rabat


 Förenade Arabemiraten
   Dubai 

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2021 Apple Languages