Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Studera franska

Eiffel Tower, Frankrike
Upplev det franska språket

Lär dig franska
Vad du än har för orsaker för att lära dig franska, har vi en språkkurs som är rätt för dig.

Du kan påbörja din franska språkkurs när du vill under hela året och du kan välja att studera på en av våra franska språkskolor i antingen Frankrike, Kanada eller i Schweiz. Du kan läsa en kurs som varar i en vecka eller i ett helt år - det är upp till dig.

Våra franska språkkurser finns för alla nivåer och vi hjälper dig att hitta rätt skola och den kurs som passar din nivå av det franska språket. Du kan läsa en standardkurs eller en superintensiv franskakurs med 20 eller 30 lektioner per vecka. Eller, varför inte läsa en av våra franskakurser som har speciella teman, så som ”Franska språket och vin” eller ”Franska och skidåkning”.

Om det är något som du undrar över när du ska studera franska, tveka inte att kontakta oss eller så kan du beställa en gratis katalog med mängder av information om våra franska språkkurser och om våra språkskolor i Frankrike, Kanada och i Schweiz.

Våra franska språkskolor i Frankrike och Schweiz
Våra franska språkskolor i Kanada
Franska språkkurser i Frankrike, Kanada och i Schweiz
 Lär dig franska

  Frankrike
    Aix-en-Provence
    Annecy
    Antibes
    Biarritz
    Bordeaux Alternativ 1
    Bordeaux Alternativ 2
    Brest
    Cannes
    Chamonix
    Lyon
    Montpellier Alternativ 1
    Montpellier Alternativ 2
    Nice
    Paris Alternativ 1
    Paris Alternativ 2
    Rouen
    Toulouse
    Tours
    Vichy

  Schweiz

  Kanada
    Montreal
    Quebec

  Guadeloupe
    Sainte Anne

  

  


  Tillbaka till Studera franska


  Franska språkkurser i Frankrike, Kanada och i Schweiz 

 Standard franskakurs:
  Denna språkkurs ger dig 20 lektioner per vecka och detta är en av våra mest populära franska språkkurser. Om du studerar en standardkurs kommer du att ha mycket fritid samtidigt som kursen är intensiv nog för att du snabbt ska lära dig språket .
 Superintensiv franskakurs:
  Denna kurs är ett perfekt val för dig, vanligtvis med 26 eller 30 lektioner per vecka, som intensivt vill studera franska och lära dig så mycket som möjligt på kort tid. Du kan läsa din språkkurs på en skola i pulserande storstäder som Paris eller Bordeaux eller varför inte läsa franska i en mindre mysig stad som Biarritz.
 Franskakurs, minigrupp:
  En minigrupp har maximalt 6 studenter i varje klass och detta ger läraren möjligheter att fokusera mer på varje elev och ge varje elev mer personlig uppmärksamhet.
 Kombinerad franskakurs:
  Detta är en av våra språkkurser som kombinerar en ”Standard franskakurs” med privatlektioner. Om du väljer att studera en ”Kombinerad franskakurs” kan du använda dina privatlektioner till att studera något som är extra viktigt för dig. Du kan förbereda dig för en speciell examen eller så kan du studera en kurs som fokuserar på en speciell typ av franska som du kanske behöver i ditt yrke. Du kan också använda dina privatlektioner till att specialisera dig på att tala franska istället för att lära dig att båda tala och skriva språket.
 Franskakurser med ”speciella teman”:
  Du kan välja mellan:
”Det franska språket och vin”, ”Språk och gastronomi”, “Franska och skidåkning”, ”Affärsfranska”, ”Examensförberedande kurser”, ”Kurser för unga studenter” (under 16 år), ”Franska klubb50”, ”Franska och volontärjobb”, ”Franska och praktik” plus en mängd andra franska språkkurser.

Du kan dela upp din franskakurs mellan två eller flera av våra skolor i Frankrike, Kanada och i Schweiz. Eftersom franska används med olika dialekter i olika delar av den fransktalande världen, kan du använda detta till att vänja dig vid olika typer av det franska språket.

Detta är bara en liten del av de franska språkkurser som vi har att erbjuda. Om du är något som du är osäker på när du ska studera franska, tveka inte att kontakta oss.

  Boende i Frankrike, Kanada och i Schweiz 

 Franska värdfamiljer:
  Att bo tillsammans med en fransktalande värdfamilj hjälper inte bara dig med dina språkkunskaper, du kommer även att få många tillfällen att träffa den lokala befolkningen, träffa nya vänner och det ger dig möjligheter att verkligen fördjupa dig i den franska kulturen och i den franska miljön. När du studerar kommer du att lära dig franska på vår skola, men vill du få verklig användning av dina nya kunskaper ska du bo i värdfamilj.
 Dela en lägenhet med en ”fransk värd”:
  Detta är ett boendealternativ där du delar en lägenhet med en ”fransk värd” och ibland även med andra internationella studenter. Här lagar du själv all din mat och du använder lägenheten som om det vore din egen.
 Studiolägenheter:
  Studiolägenheterna är privata ”minilägenheter” med eget badrum och privat kök/kitchenett. Lägenheterna är bekvämt möblerade och de finns som enkelrum eller som delade dubbelrum och de är ett perfekt val för dig som vill vara helt oberoende.
 Studentboende:
  Våra studentboenden varierar i utbud och i stil, beroende på var de är belägna. Vissa studentboenden har privata badrum och kitchenett och i andra studentboenden delar studenterna på ett kök. Vi har stor kunskap om våra studentboenden, så tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

Vi kan även arrangera andra boendelösningar för dig, så som hotell eller vandrarhem och det är väldigt viktigt för oss att du trivs i det boende som du väljer när du ska studera franska. Så tveka inte att kontakta oss, via e-post eller via telefon, om det är något som du undrar över.

  Franska språkkurser  

  Frankrike
    Aix-en-Provence
    Annecy
    Antibes
    Biarritz
    Bordeaux Alternativ 1
    Bordeaux Alternativ 2
    Brest
    Cannes
    Chamonix
    Lyon
    Montpellier Alternativ 1
    Montpellier Alternativ 2
    Nice
    Paris Alternativ 1
    Paris Alternativ 2
    Rouen
    Toulouse
    Tours
    Vichy

 Kanada
   Montreal
   Quebec

 

 Schweiz

 Guadeloupe
   Sainte Anne

 

 

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2021 Apple Languages