Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
Silvia
 

Studera italienska

Upptäck Italien
Upptäck Italien

Lär dig italienska
Vad du än har för orsaker för att vilja läsa en italiensk kurs - vi har kursen och platsen som är rätt för dig.

Du kan påbörja din italienska språkkurs när som helst under året och på vilken skola du vill i Italien och du kan läsa en italiensk kurs som varar i en vecka eller i ett helt år.

Våra italienska språkkurser finns på en mängd olika nivåer, så du kommer garanterat att hitta en språkkurs och en nivå som passar just dig. När du ska studera italienska kan du välja en ”Standardkurs” eller en ”Super-intensiv kurs” i italienska, med 20 eller 30 lektioner per vecka. Du kan också studera en kurs i italienska som inriktar sig på ett speciellt tema, såsom ”Italienska och matlagning” eller ”Cykla och lär dig italienska”.

Om du har några frågor om våra italienska språkkurser eller om du vill beställa vår gratiskatalog, tveka inte att kontakta oss. Vår katalog innehåller alla detaljer du behöver när du ska studera italienska och allt om våra språkskolor i Italien.

Våra italienska språkskolor i Italien
Italienska språkkurser i Italien
 Lär dig italienska

  Italien
    Alghero
    Elba
    Florens
    Genua
    Milano
    Neapel
    Pisa
    Rom
    Salerno
    San Giovanni
    Siena
    Sorrento
    Taormina
    Trieste
    Tropea
    Venedig
    Viareggio


  Tillbaka till Studera italienska


  Italienska språkkurser i Italien 

 Medelintensiv italiensk kurs:
  Detta är en kurs som har 10 eller 15 lektioner per vecka och den är ideal för studenter som vill lära sig italienska, men inte spendera för mycket tid i klassrummet.
 Standard eller intensiv italiensk kurs:
  Detta är en av våra mest populära språkkurser och du studerar 20 lektioner per vecka. Denna språkkurs ger dig mycket fritid samtidigt som kursen är intensiv nog för att du ska göra snabba framsteg med dina italienska språkkunskaper.
 Superintensiv italiensk kurs:
  Denna kurs är ett perfekt val för dig, vanligtvis med 30 lektioner per vecka, som intensivt vill studera en italiensk språkkurs och lära dig så mycket som möjligt på kort tid. Du kan studera på en skola i storstäder som Rom och Florens, eller så kan du läsa din språkkurs i en liten stad som San Giovanni i Toscana.
 Kombinerad italiensk kurs:
  Detta är en av våra italienska språkkurser som kombinerar en ”Standardkurs" eller en "Intensivkurs” med privatlektioner och om du väljer att studera en ”Kombinerad italiensk kurs” kan du använda dina privatlektioner för att studera något som är extra viktigt för dig. Kanske förberedelser för en speciell examen eller om du vill läsa en språkkurs som fokuserar på en speciell typ av italienska som du kanske behöver i ditt yrke.
 Italienska kurser med ”speciella teman”:
  Du kan välja mellan:
”Italienska och matlagning”, ”Affärsitalienska”, ”Cykla och lär dig italienska”, ”Examensförberedande kurser”, ”Kurser för unga studenter” (under 16 år), ”Italienska och vin”, “Italienska klubb50+” och en mängd andra italienska språkkurser.

Du behöver inte studera italienska på bara en skola. Du kan dela upp din italienska språkkurs mellan två eller flera av våra italienska språkskolor.

Detta är bara en liten del av de italienska språkkurser som vi har att erbjuda. Kontakta gärna oss om det är något som du undrar över.

  Boende i Italien 

 Italienska värdfamiljer:
  Att bo med en italiensk värdfamilj är inte bara ett bra sätt för dig att lära dig italienska, det är också ett perfekt tillfälle att möta de lokala människorna, träffa nya vänner och verkligen fördjupa dig i den italienska kulturen. Samtidigt som du studerar italienska i skolan, övar du här upp dina språkkunskaper genom att prata med din värdfamilj.
 Delade studentlägenheter:
  När du ska studera en kurs i italienska och bor i en delad studentlägenhet, delar du den med andra internationella studenter, med lokala studenter eller med yrkesverksamma ungdomar. Dessa lägenheter har fullt utrustade kök och badrum och de erbjuder ett ganska billigt studentboende. Här finns det mesta som du behöver i en lägenhet att tillgå.
 Privata studiolägenheter:
  Studiolägenheterna är privata ”minilägenheter” med eget badrum och privat kök eller kitchenett. Lägenheterna är bekvämt möblerade och de finns som enkelrum eller som delade dubbelrum och de är ett perfekt val för dig som vill vara helt oberoende.
 Studentboende:
  Studentboendet kan variera i hur de är utrustade och hur de ser ut, beroende på var i Italien de är belägna. När du ska läsa italienska har några av våra studentboenden helpension, medan andra har ett delat kök där studenterna själva lagar all sin mat. Vi har stor kunskap om våra studentboenden och vad som ingår, så tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

Vi kan även arrangera andra boendelösningar för dig, så som hotell eller vandrarhem. Det är viktigt för oss att du trivs i det boende som du väljer, när du ska studera en italiensk språkkurs med oss. Så tveka inte att höra av dig, via e-post eller telefon, om det är något som du undrar över.

  Italienska språkkurser  

  Italien
    Alghero
    Elba
    Florens
    Genua
    Milano
    Neapel
    Pisa
    Rom
    Salerno
    San Giovanni
    Siena
    Sorrento
    Taormina
    Trieste
    Tropea
    Venedig
    Viareggio


 

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2021 Apple Languages