Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Italiensk språkkurs i Trieste, Italien

Trieste
Trieste

Trieste
Den uråldriga staden Trieste har tillhört åtskilliga nationer under århundradenas gång. Tack vare sitt rika kulturella arv, kommer du att få möjlighet att uppleva en underbar blandning av olika europeiska kök, arkitektstilar och seder och bruk. En av Triestes många reliker från det Österrikiska-Ungerska imperiet är till exempel det vackra slottet, Miramare, med utsikt över det Adriatiska havet. Minst lika imponerande är platsen där vår italienska språkkurs i Trieste anordnas. Du kommer att lära dig italienska i en historisk klosterbyggnad. Vår italienska språkkurs pågår från början av juni till början av oktober.

Efter att ha avslutat dagens lektioner i italienska, kan du besöka det stora eleganta torget, Piazza Unità, beläget precis vid strandkanten och även mittpunkten för stadslivet. Här kan du prata med lokalbefolkningen på italienska, beundra de iögonfallande fasaderna av Regeringspalatset, inta den livliga atmosfären i denna fascinerande universitetsstad eller enbart njuta av sommarsolen vid någon av de många närbelägna stränderna.

Ställ en fråga
till oss!
 Andra val - Trieste
 Italienska språkkurser

  Italien
    Alghero
    Elba
    Florens
    Genua
    Milano
    Neapel
    Pisa
    Rom
    Salerno
    San Giovanni
    Siena
    Sorrento
    Taormina
     Trieste
    Tropea
    Venedig
    Viareggio


  Tillbaka till Studera italienska

  Vår skola i Trieste, Italien

Italienska lektioner på vår skola
Italienska lektioner på vår skola

Vår skola är inhyst i en vacker historisk byggnad, belägen i Triestes historiska centrum. Skolans placering i en backsluttning, ger dig en underbar havsutsikt från de stora, svala klassrummen. Skolan, biblioteket och studentboendet har dessutom gratis tillgång till trådlöst Internet.

Alla lärare på vår skola har italienska som modersmål, och har massor av erfarenhet i italiensk språkundervisning. Vår skola erbjuder olika kurser i italienska där du kan välja takten av lärandet. Standardkursen med 20 italienska lektioner per vecka lämnar dig med eftermiddagarna helt fri att utforska Trieste! I genomsnitt är det bara 8-10 studenter per klass på denna kurs, vilket innebär att eleverna får massor av uppmärksamhet från sina lärare, och lär sig snabbt! Den intensiva kursen lägger till fem privata lektioner per vecka till standardkursen, och super-intensiv kursen ger dig 20 grupplektioner plus 10 privatlektioner per vecka. Du kan även välja en kurs som enbart består av privatlektioner, om du känner att du lär dig bäst på en-till-en-undervisning.

Under din italienska språkkurs i Trieste kan du antingen välja att bo i studentboende, hos en italiensk värdfamilj eller i en lägenhet i stadens centrum. Studentboende erbjuder enkelrum, vissa även med eget privat badrum, samt delat kök och tvättmöjligheter. Genom att bo på studentboende ligger klassrummet endast ett stenkast bort, samt du kan även socialisera med andra språkstudenter från hela världen!/p>


Inuti vår skola
Inuti vår skola

Studera italienska i Trieste
Studera italienska i Trieste

Om du vill få så mycket övning som möjligt i det italienska språket och även uppleva det italienska livet, då ska du välja att bo i en italiensk värdfamilj. Du kommer här att ha tillgång till värdfamiljens kök och om du har tur, kommer du även att kunna få bra tips gällande den italienska kokkonsten. Alla våra värdfamiljer är noga utvalda av vår skola och vi gör noga kontroller för att försäkra oss om att den standard vi kräver verkligen uppfylls.

Vår skola kan även arrangera boende åt dig i centralt belägna lägenheter om du skulle föredra det alternativet bättre. Vilken typ av boende du än väljer är det ytterst viktigt för oss att du blir riktigt nöjd.

I Trieste med omnejd finns mycket att se och att göra och vår skola riktar in sig på att introducera dig till det bästa staden har att erbjuda. Besök det fantastiska grottsystemet, Grotta Gigante, Duinoslottet, den natursköna staden Muggia, samt näraliggande stränder under halvdagsutflykter som vår skola organiserar. Du kan även spendera en hel dag vid den uråldriga romerska staden Aquileia eller i Collios vingårdar.

I kurspriset ingår transport från Triestes flygplats eller järnvägsstation. Vid din ankomst kommer vår skolpersonal att möta upp dig och sedan ta dig till ditt boende.

Vi erbjuder italienska språkkurser på flera olika vackra och intressanta platser, vilka du kan få reda på mer om genom att klicka på länken.

  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2018 Apple Languages