Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
Phillippa
 

Studera kinesiska

Studera kinesiska
Studera kinesiska

Studera kinesiska i Kina
Våra studenter har alla olika anledningar till att vilja lära sig kinesiska: vissa vill förbättra sina chanser på arbetsmarknaden medan andra vill underlätta sitt resande i Kina. Vissa pluggar kinesiska helt enkelt för att kinesiskan med alla sina tecken är ett vackert och spännande språk. Kinesiskan är också ett av världens mest använda språk och talas av en femtedel av jordens befolkning. Väljer du att studera kinesiska i Kina kommer du att lära dig ett språk som talas av miljontals invånare i Kina samt i Taiwan och Singapore. Kinesiskan är även ett av FN:s sex officiella språk. Trots att det finns oändligt många dialekter inom kinesiskan är mandarin den variant som är mest utbredd. Mandarin används inom media, i skolor och inom administration runt om i Asien.

Våra skolor

Du kan välja att läsa en kinesisk språkkurs antingen i huvudstaden Peking, Shanghai eller i den vackra kuststaden Qingdao.

Våra kurser

Vi erbjuder en rad olika kinesiska språkkurser. Du kan välja på bland annat en “Standardkurs”, en “Intensivkurs” och privatlektioner. Det finns också möjlighet att göra praktik eller ta kurser kombinerade med Thai Chi eller kinesisk målning. Har du några frågor angående en språkresa till Kina, tveka inte att kontakta oss.

Våra kinesiska språkskolor i Kina
Kinesiska språkkurser i Kina
 Lär dig kinesiska

  Kina
    Peking Alternativ 1
    Peking Alternativ 3
    Shanghai
    Xi'an


  Tillbaka till Studera kinesiska


  Kinesiska språkkurser i Kina  

 Standardkursen
  Standardkursen är vår mest populära kurs. Den här kursen i kinesiska är intensiv nog för att du ska göra goda framsteg, men lämnar även utrymme för utforskande av Kina. Under standardkursen kommer du att ha 20 eller 22 lektioner i veckan.
 Intensivkursen
  Vill du studera kinesiska i Kina intensivt under en begränsad period är intensivkursen ett bra val. På intensivkursen har du 30 lektioner i veckan.
 Den kombinerade kursen
  Denna kurs är en kombination av standardkursen (20 lekt/vecka) och privatlektioner (4, 8 eller 10 lektioner). Att välja den kombinerade kursen underlättar för dig att koncentrera dig på de bitar av språket som du känner att du vill lägga mer tid på.
 Privatlektioner
  Privatlektionerna kan varieras efter dina speciella behov. Kontakta oss för detaljer.
 Specialkurser
  Bland specialkurserna kan du bland annat välja bland Thai Chi, kinesisk målning, kalligrafi (att skriva de kinesiska tecknen), Kung Fu och praktik. Om du har några frågor angående våra språkresor eller destinationer i Kina, kontakta oss gärna.

  Boende i Kina  

 Kinesisk värdfamilj
  Att bo i en kinesisk värdfamilj är det bästa sättet att lära sig kinesiska snabbt. I värdfamiljen får du både tillfälle att öva den kinesiska du lär dig på lektionerna och en unik inblick i hur en kinesisk familjs vardagsliv ser ut.
 Studentboende
  I studentboendet bor du med andra internationella studenter, vilket är ett bra sätt att lära känna nya människor under en språkkurs. Alla rum i vårt studentboende i Peking (Beijing) har badrum, TV och kyl. Vill du ha internet på rummet kan det ordnas.
 Delad studentlägenhet
  Att bo i en delad lägenhet innebär ofta att du delar med andra studenter, antingen med internationella studenter som du själv eller med kinesiska. Dessa lägenheter har fullt utrustade kök och varje rum har eget badrum.
 Gästhus
  Bo antingen i privat eller delat rum i vårt bekväma och gästhus som ligger centralt och i närheten av skolan. Alla rum har privat toalett och dusch. Kontakta oss för fler detaljer.
 Vandrarhem
  Vill du ha total frihet i ditt boende, laga din mat själv och ha tillgång till privat badrum ska du välja vårt vandrarhemsalternativ. Rummen i vandrarhemmet har tvättmaskin och kyl.
 Hotell
  Vill du bo på hotell kan vi erbjuda en rad olika alternativ. Kontakta oss för mer information.

  Studier i Kina – Användbar information  

Vill du ha nyheter och fakta om Kina innan du åker iväg för att studera kinesiska kan du besöka Svenska ambassadens webbsida med aktuell fakta om Kina. Du kan också ta dig en titt på Utrikespolitiska Institutest landfakta.

  Kinesiska språkkurser  

  Kina
    Peking Alternativ 1
    Peking Alternativ 3
    Shanghai
    Xi'an


 

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2021 Apple Languages