Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
Phillippa
 

Studera kinesiska i Peking, Kina

Studera kinesiska i Peking
Studera kinesiska i Peking

Peking – Alternativ 1
Om du vill lära dig mandarin är Peking ett bra val! Fördelen med att välja våra kinesiska språkkurser i Peking är att du kommer få höra standardformen av mandarin talas både i klassrummet och utanför.

Vi har två kinesiska språkskolor i Peking som båda kan erbjuda ett brett urval av kurser. På vår språkskola Peking – Alternativ 1har du tillgång till metropolens alla bekvämligheter såväl som närhet till några av Kinas främsta skatter som den förbjudna staden, Sommarpalatset, Himmelens tempel och Kinesiska muren. En favorit bland alla våra studenter!

Vår språkskola i Peking – Alternativ 1 erbjuder kurser från en vecka till upp till ett helt år. Det finns specialkurser och möjlighet att göra praktik. Som student på språkskola – Alternativ 1 kan du bo i en kinesisk värdfamilj, i studentboende eller i delad lägenhet. Att bo i värdfamilj är ett fantastiskt tillfälle att få se hur en kinesisk familj lever och att träna sina språkkunskaper.

Kurser i kinesiska, Peking – Alternativ 1, Kina
Phillippa

 Andra val - Peking
 Kurser i kinesiska

  Kina
     Peking Alternativ 1
     Peking Alternativ 3
    Shanghai
    Xi'an


  Tillbaka till Studera kinesiska
Studenter från vår skola i Peking
Studenter från vår skola i Peking

  Vår skola i Peking – Alternativ 1, Kina

Vid Kinesiska muren
Vid Kinesiska muren
När du väljer att studera kinesiska i Peking kommer du befinna dig i Haidandistriktet, en livlig plats med mycket studenter och intellektuella. Vår kinesiska språkskola – Alternativ 1 ligger i en bekväm, modern byggnad med sju klassrum och ett vardagsrum för studenterna.

Vår skola erbjuder alla studenter fri tillgång till Internet och för en liten summa kan du också använda skolans gym.

Gillar du spännande mat kommer du under dina kinesiska språkkurser i Peking upptäcka att det finns mycket gott i kvarteren runt skolan. Här kan du testa antingen det kinesiska köket, det koreanska, japanska eller nöja dig med det västerländska du är van vid hemifrån.

Klasserna på vår skola i Peking –Alternativ 1 är små (i medeltal 5-6 studenter, max 10). Detta gör att du lätt kan få hjälp av din lärare. Det finns en mängd olika kurser du kan välja på under din språkresa till Kina. Välj på en ”Standardkurs, ”Intensivkurs” eller privatlektioner. Förutom språkkurser i mandarin kan vi erbjuda en rad olika specialkurser.Välj bland kurser som Kung Fu, kinesisk målning, kalligrafi och praktik.

Praktik i Peking

Om du vill studera kinesiska i Peking och samtidigt använda språket i arbetslivet är vår praktikkurs idealisk. Välj mellan den korta kursen (4 veckors språkkurs ”Standard” och 4 veckor praktik) eller den långa (10 veckors språkkurs ”Standard” och 10 veckor praktik). Vi kan erbjuda praktik på många olika arbetsplatser såsom import och export, marketing, konsulting och business. Avgifter, boende i singelrum, praktik och transfer på ett av hållen inkluderas i kursavgiften.
Studenter på utflykt
Studenter på utflykt

Boende i Peking

Det finns olika boendemöjligheter för dig som ska studera kinesiska i Peking. Det bästa sättet att lära sig kinesiska på är att bo i en av våra noga utvalda kinesiska värdfamiljer. Hos värdfamiljen får du ett privat rum, delat badrum och två mål mat per dag tillsammans med din familj. Att småprata med sin familj över middagen är ett perfekt –och roligt!- sätt att träna sin kinesiska.

Du kan också välja att bo antingen i delade lägenheter eller i studentboende. Väljer du att bo i delad lägenhet får du ett privat rum men delar kök och badrum med andra. Vill du bo i studentboende får du ett eget rum och privat badrum. Har du några frågor angående olika boendemöjligheter i Peking, tveka inte att höra av dig till oss.

Kulturella aktiviteter

Som student på våra kinesiska språkkurser i Peking kommer du kunna delta i en mängd aktiviteter. Här får du chansen att testa kinesisk matlagning, besöka kinesiska tehus och följa med på utflykter till Kinesiska muren och Sommarpalatset.

Du kan bli upphämtad av skolan vid flygplatsen när du ska studera kinesiska i Peking. Kontakta oss för mer information angående detta.

  Studera kinesiska i Beijing – mer information

Om du ska plugga kinesiska i Kina och vill veta mer om Peking kan du ta dig en titt på Wikipedias sida om Peking.
  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2019 Apple Languages