Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
Phillippa
 

Lär dig kinesiska i Peking, Kina

Kinesiskalektion vid vår skola
Kinesiskalektion vid vår skola

Peking Alternativ 3
Upptäck Kublai Khans legendariska stad och Den Förbjudna Staden! Peking har upplevt tusentals år av historia och är nu en av de mest betydelsefulla städerna i världen. Peking är grunden till allt som är kinesiskt och därför är en språkkurs i Peking, en perfekt introduktion till detta fantastiska lands unika kultur. Under tiden du studerar kinesiska i Peking, kan du provsmaka alla maträtter mellan himmel och jord, njuta av en rickshawtur längs sprudlande gator eller finna ett ytterst lugn i flera hundra år gamla tempel. I Peking finns oändliga möjligheter till förströelse, från sevärdheter som det kända Sommarpalatset till milvis av lockande butiker.

Phillippa

 Andra val - Peking Alternativ 3
 Lär dig kinesiska

  Kina
     Peking Alternativ 1
     Peking Alternativ 3
    Shanghai
    Xi'an


  Tillbaka till Studera kinesiska
Studenter från vår skola
Studenter från vår skola

  Vår Peking Alternativ 3-skola, Kina

Utforska Peking
Utforska Peking
Vår Alternativ 3-skola är belägen i centrala Peking, vilket ger dig en idealisk plattform för att utforska denna fängslande stad! Beta av det enorma utbudet av affärer efter dina kinesiskalektioner, eller besök den näraliggande Sanlitun Street, välkänd för sitt vibrerande nattliv. Inuti skolan, finns välbelysta, rymliga klassrum, ett samlingsrum för studenter, samt ett datorrum med fri internettillgång.

Vår skolas Standardkurs i Peking består av 20 kinesiskalektioner varje vecka. På detta program, kommer du att ha 4 lektioner varje veckodagsmorgon, vilket ger dig eftermiddagarna fria för att njuta av Peking!

För att ha fullständig kontroll över hur många lektioner du har varje vecka, samt vad dessa lektioner ska täcka, välj en kurs med Privatlektioner. Du kan välja att ha allt mellan 1-40 kinesiskalektioner i veckan. Med fokus på privatlektioner, kommer dina språkkunskaper i kinesiska snabbt att förbättras!

Om du skulle vilja lära dig kinesiska i Peking med en blandning av både grupp- och privatlektioner, ta en av vår skolas kombinerade kurser. Detta alternativ gör det möjligt för dig att öva dig i kinesisk konversation i grupp, men samtidigt fokusera på specifika områden i ditt lärande mer i detalj med en lärare. Den kombinerade Standardkursen kompletterar Standardkursens 20 grupplektioner i veckan med 5 Privatlektioner. Med 20 grupplektioner och 10 Privatlektioner, förser vår skolas Intensiva Kombinerade Kurs dig med mer individuell uppmärksamhet från våra lärare.

Ett mycket bra sätt att förbättra din kinesiska och att lära dig mer om landet, är att studera på mer än en plats. Välj en “multi”-kurs för att dela upp din vistelse i Kina mellan vår Peking Alternativ 3-skola och vår systerskola I Shanghai. Upplev den svärmande omgivningen i denna metropol av ständig förändring! Du kan starta din kinesiska språkkurs i Peking och avsluta den i Shanghai, eller omvänt.

Lärare vid vår skola
Lärare vid vår skola

Boende i Peking
Om du skulle vilja få en riktig insikt i den kinesiska livsstilen och dess traditioner, finns det inget bättre sätt än att bo i en kinesisk värdfamilj I Peking. Vår skola arbetar hårt för att försäkra dig om att endast de bästa och mest gästvänliga familjerna väljs ut. Din värdfamilj kommer endast att prata med dig på kinesiska, vilket gör att du kommer att få mycket språkövning. Måltider (frukost och middag ingår) är ypperliga tillfällen att konversera med dina värdar.

Om du skulle föredra att förbereda dina egna måltider, erbjuder vår skola boende i delade lägenheter och privata studiolägenheter. Båda lägenhetsalternativen har fullt utrustade kök, luftkonditionering, tv, fri bredbandsuppkoppling och städservice varje vecka. Vare sig du väljer att dela boende med dina studiekamrater eller bo helt själv, kommer du att uppskatta våra faciliteter i Peking!

Kulturella aktiviteter vid Pekings Alternativ3-skola
När du lär dig kinesiska i Peking, kan du delta i vår skolas varierade kulturaktivitesprogram, vilket hjälper dig att få en smak av kinesisk kultur. Här finns kultur- och historieworkshops, kinesiska kaligrafikurser, resor till prestigefyllda konstgallerier, tai chi- och kung fu-kurser, filmkvällar och mycket mer! Våer aktivitetsprogrammet erbjuder även utflykter i och runt omkring Peking. Förundras av den Kinesiska Muren, vandra i kejsares fotsteg runt den Förbjudna Staden och få en glimt av livet på den kinesiska landsbygden vid ett farmbesök.

Till en rimlig kostnad erbjuds transportmöjligheter från Pekings flygplats eller Pekings tågstation.

  Lär dig kinesiska I Peking – mer information

  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2018 Apple Languages