Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Studera kinesiska i Qingdao, Kina

Studera kinesiska i Qingdao
Studera kinesiska i Qingdao

Qingdao
Om du väljer att läsa kinesiska i Quingdao, kommer du att studera på en unik plats, belägen precis vid Gula Havet. Qingdao är en pittoresk kuststad, perfekt för sport och avslappning, med varma somrar, vida stränder och lugna vatten. Studenter vid vår skola i Qingdao kommer verkligen att trivas med utomhuslivsstilen, eftersom de här kan göra allt från att ströva längs stadens vackra strandpromenader till att ta ett svalkande dopp i havet.

Qingdao är ett perfekt val om du vill lära dig mer om den kinesiska kulturen, under tiden du studerar mandarinkinesiska. Staden ligger i hjärtat av Shandongprovinsen, vilket är Konfucius och Taoismens födelseort. Precis som alla våra skolor i Kina, arrangerar skolan i Qingdao ett valfritt aktivitetsprogram för att du ska få ut mesta möjliga av din kinesiska språkkurs. I dessa aktiviteter ingår utflykter till Kinesiska Muren, Den Förbjudna Staden och berget Laoshan. En av de populäraste aktiviteterna är en kvällsmåltid hemma hos en lokal kinesisk lantbrukarfamilj. Genom att studera kinesiska i Qingdao får du möjlighet att upptäcka det äkta Kina!

Ställ en fråga
till oss!
 Andra val - Qingdao
 Studera kinesiska

  Kina
    Peking Alternativ 1
    Peking Alternativ 3
    Shanghai
    Xi'an


  Tillbaka till Studera kinesiska
Studera kinesiska i Qingdao
Studera kinesiska i Qingdao

  Vår skola i Qingdao, Kina

Kinesiskalektion, Qingdao
Kinesiskalektion, Qingdao
Vår kinesiska skola i Qingdao ligger i ett välbärgat område vid några av stadens bästa och mest berömda stränder. Skolan har ljusa och välutrustade klassrum, en skolkafeteria och även ett Internetkafé med gratis tillgång till Internet.

Standardkursen (20 lektioner/vecka) omfattar 15 språklektioner och 5 kulturlektioner varje vecka. Alla våra lärare är välkvalificerade och erfarna, samt har alla mandarinkinesiska som modersmål. Klasstorleken är i genomsnitt 10 studenter i varje klass, vilket gör att du kommer att få mycket individuell hjälp och uppmärksamhet.

Studenter kan välja att bo i bekväma bostäder på ett studentcampus, vilket ligger i samma byggnad som skolan eller i ett gästhus i närheten. Vår skola kan även ordna boende på hotell för de som vill. Om du bor på skolans studentcampus kan du välja mellan ett enkelrum eller delat rum, där badrum delas. Gästhuset ligger nära stranden och inom gångavstånd till skolan. Alla rummen i gästshuset har privata badrum.

Vår gäststuga, Qingdao
Vår gäststuga, Qingdao

Vår skola organiserar även ett valfritt sport- och kulturprogram, där tennis, basket, drakflygning, fotvandring och besök till Kinesiska Muren, Den Förbjudna Staden och berget Laoshan ingår.

Bästa sättet att anlända till Qingdao är att genom att ta ett internationellt direktflyg till Qingdao eller ett av de reguljära inrikesflygen från Peking, Shanghai, Tokyo eller Hong Kong.

Vår skola kan ordna upphämtning från flygplatsen för de som vill - någon från personalen kommer att hämta dig och sedan skjutsa dig till ditt boende.

  

  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2018 Apple Languages