Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
Phillippa
 

Studera kinesiska i Shanghai, Kina

Studenter utanför skolan
Studenter utanför skolan

Shanghai
Är du intresserad av Kina? Letar du efter kinesiska språkskolor i Shanghai? Shanghai är Kinas största stad och ett bra val för en språkresa. Staden som både är full av historia och kultur är samtidigt känd för sitt pulserarande stadsliv och sina shoppingmöjligheter.

Shanghais invånare älskar att festa och fira så som student i Shanghai kommer du få många möjligheter att se festligheter. Har du tur får du se vårfestivalen med sina drak- och lejondanserna. Ar du i Shanghai under ölfestivalen kan du pröva några av de lokala kinesiska ölsorterna.

Gillar du shopping och mode kan du se det absolut senaste på Nanjing Lu, Kinas shoppinggata nummer ett. Vill du se kinesisk gammaldags arkitektur ska du besöka Bund vid Shanghais flodstrand. Studera kinesiska i Shanghai, staden där allt är möjligt!

Kurser i kinesiska i Shanghai, Kina
Phillippa

 Andra val - Shanghai
 Kurser i kinesiska

  Kina
    Peking Alternativ 1
    Peking Alternativ 3
     Shanghai
    Xi'an


  Tillbaka till Studera kinesiska
Studera kinesiska i Shanghai
Studera kinesiska i Shanghai

  Vår skola i Shanghai

Ett rum i en delad lägenhet
Ett rum i en delad lägenhet
Våra kinesiska språkkurser i Shanghai hålls i hjärtat av Shanghai i en modern, luftkonditionerad byggnad. Språkskolan har 10 luftiga klassrum och en lummig trädgård som du kan koppla av i efter lektionerna. På skolan har du fri tillgång till Internet och trådlöst nätverk.

Vi kan erbjuda en rad olika kinesiska språkkurser. ’Standardkursen’ består av 20 lekt/vecka och den ’Kombinerade kursen’ av både klassrumslektioner (20 lekt/vecka) och privatlektioner (4, 8 eller 10 lekt/vecka). Alla klasser är små (max 8 studenter) för att du ska kunna få den hjälp du behöver. Alla lärarna har mandarin som modersmål samt erfarerenhet av att lära ut till studenter från andra länder.

Det finns olika boendemöjligheter för dig som ska studera kinesiska i Shanghai. Du kan bo antingen i delade lägenheter eller i gästhus. Väljer du att bo i delad lägenhet får du ett privat, luftkonditionerat rum och du delar kök och badrum med andra studenter från skolan. De delade lägenheterna ligger bara 15 minuters promenadväg från skolan och möjlighet till Internetuppkoppling finns.

Valbara aktiviteter när du läser i Kina
Valbara aktiviteter när du läser i Kina

Vill du ha tillgång till eget badrum finns möjligheten att bo på vandrarhemmet som ligger bara en kvarts promenade från skolan. Det finns inga kokmöjligheter på vandrarhemmet, så vill du testa Shanghais berömda kök är detta ett perfekt tillfälle! Det finns många kaféer och restauranger alldeles i närheten av vandrarhemmet.

Som student på våra kinesiska språkkurser i Shanghai kommer du kunna delta i minst en aktivitet eller utflykt i veckan (inkluderat i kursavgiften). Du kan också välja mellan en rad valbara aktiviteter, som exempelvis en tvådagars utflykt till Kinas vackra städer Yangzhou och Hangzhou.

Shanghai har ett fantastiskt transportsystem, vilket gör det enkelt för dig att anlända antingen med tåg, båt eller flyg. Shanghai har två flygplatser (Pudong International Airport och Hongqiao Domestic Airport) från vilka du kan bli upphämtad om du vill. Kontakta oss för mer information angående detta.

  Mer information om att studera kinesiska i Shanghai

Om du ska plugga kinesiska i Kina och vill veta mer om Shanghai kan du läsa om staden på Sveriges generalkonsulats webbsida eller ta dig en titt på Wikipedia.

  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2018 Apple Languages