Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Kinesiska språkkurser i Xi’an

Den magnifika stadsporten
Den magnifika stadsporten

Xi’an

Läs en kinesisk språkkurs i Xi’an – en av Kinas mest historiska städer! Den första regenten i Kina, kejsare Qin Shi Huangdi, ligger begravd nära Xi’an, för evigt övervakad av terrakottaarmén. Xi’an var början av den berömda silkesvägen, den kulturella mötesvägen mellan Kina och Europa. Vandra i samma fotspår som forna tiders handels- och upptäcktsresande med vår skolas unika program ”Kinesiska längs silkesvägen!

Upplev en fläkt av Xi’ans fascinerande förflutna under en promenad runt dess gamla stadsmur eller en resa till den stora moskén. Om du lär kinesiska i Xi'an kommer du att se att det är en mycket modern stad! Här bor mer än åtta miljoner människor, varav tusentals studenter, vilket ger staden en brusande och kosmopolitisk känsla.

Ställ en fråga
till oss!
 Andra val - Xi'an
 Kurser i kinesiska

  Kina
    Peking Alternativ 1
    Peking Alternativ 3
    Shanghai
     Xi'an


  Tillbaka till Studera kinesiska
Studenter utanför vår skola
Studenter utanför vår skola

  Vår skola i Xi’an, Kina

Lektion i kinesiska
Lektion i kinesiska
Undervisningen sker i en modern tvåvåningsbyggnad i södra delen av staden. Skolan har 16 rymliga klassrum och ett bibliotek, ett datorrum med internetuppkoppling, ett samlingsrum för studenter samt ett kök. Här finns dessutom trädgårdar och en takterrass där du kan koppla av efter lektionerna.

Kurser

Oavsett vilken kinesisk språkkurs du väljer i Xi’an, kan du få förstklassig undervisning av vår skolas högt kvalificerade lärare med kinesiska som modersmål. Standard- och intensivkurserna omfattar 20 och 25 lektioner i kinesiska i veckan, alla i grupper med samma nivå. Med små klasser (endast åtta studenter) får du mer uppmärksamhet av dina lärare så att du kan göra snabba framsteg!

För mer individuell uppmärksamhet kan du läsa en kombinerad kurs med både gruppundervisning och enskild undervisning. Vi kan även ordna privatlektioner där du får möjlighet att koncentrera dig på områden som du är särskilt intresserad av eller behöver övning i, så att dina språkkunskaper förbättras snabbt.

Vår skola erbjuder en rad program med specialinriktning, så att du kan lära dig mer om kinesiska traditioner samtidigt som du studerar språket. Kombinera dina språklektioner med lektioner i Tai Chi, Kung Fu, kalligrafi, kinesisk medicin eller kinesisk matlagning!

Du kan se mer av Kina med vår skolas program ”Kinesiska på silkesvägen”: denna fyraveckorskurs startar i Xi’an och slutar i Beijing, och du får besöka Lanzhou, de otroliga Mogaogrottorna, den kinesiska muren och mycket mer ! Du kommer att få kinesiska språklektioner under resan och du får uppleva några av Kinas mest berömda sevärdigheter längs vägen.

Vår skola kan även ordna ett program med arbetspraktik; att arbeta i en kinesisktalande miljö är ett effektivt sätt att lära sig språket. Det kinesiska språket talas av över en miljard människor i en av världens snabbast växande ekonomier och är en ovärderlig kunskap i affärsvärlden.

Om du har frågor angående våra kinesiska språkkurser i Xi’an, är du välkommen att kontakta oss.

Den världsberömda terrakottaarmén
Den världsberömda terrakottaarmén

Boende

Få en verklig inblick i den kinesiska livsstilen – bo med en värdfamilj! De kommer att välkomna dig till sitt hem och hjälpa dig att öva språket så att du kan höja din nivå i kinesiska. Du kan välja mellan boende med självhushåll, bed & breakfast eller halvpension (två måltider per dag).

För lite mer sjävstädighet kan du bo i vår skolas delade studentlägenheter, så du kan lära känna dina medstudenter från skolan! Vi kan även ordna boende i privata studiolägenheter så att du har mer eget utrymme medan du studerar kinesiska i Xi’an

Aktiviteter

För att du ska få så mycket som möjligt ut av din vistelse i Kina organiserar vår skola ett brett program med utflykter och aktiviteter. Upptäck Xi’an under eftermiddagen, träna olika sporter och lär dig mer om den kinesiska kulturen. Under helgerna organiserar vår skola utflykter till bland annat Qian Ling, terrakottaarmén och den vackra kinesiska landsbygden.

Hur du tar dig dit

Du kan boka enkel transport genom vår skola, antingen från den internationella flygplatsen i Xi’an Xianyang eller från tågstationen.

  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2018 Apple Languages