Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Polska i Kraków, Polen

Poskalektion på vår skola
Poskalektion på vår skola

Kraków

Studera en polsk kurs i Kraków, en stad rik på både historia och nattliv! Det majestätiska Rynek Glówny (huvudtorget) kommer lämna dig mållös, när de gamla, smala gatorna leder till det expansiva torget. Njut av den otroliga synen av Saint Marys torn Basilica, med dess glittrande inre, och dess slående Renaissance Sukiennice (Torkduk hall).

Krakóws två mest intressanta områden är den gamla staden runt om det vackra huvudtorget, och det atmosfäriska gamla judiska kvarteret Kazimierz. Mellan de två, det magnifika Wawel slottet, med livliga kyrkor som påminner om Ryssland, och som ser ut över Vistula floden. De sceniska gatorna runt om Rynek Glówny är hem till många mode affärer och eleganta matställen, såväl som det återstående av Krakóws stadsmurar och lugna parker. I både den gamla staden och i Kazimierz, kommer du hitta utmärkta museum som berättar stadens historia, och mysiga underjordiska barer och jazzklubbar.

Ställ en fråga
till oss!
 Andra val - Kraków
 Polska kurser

  Polen
     Kraków
    Warsawa


  Tillbaka till studera polska
Kraków
Kraków

  Vår skola i Kraków, Polen

Studenter som njuter av en måltid tillsammans
Studenter som njuter av en måltid tillsammans

Ett bostadsområde, populärt bland universitetsstudenter, är hemmet till vår polska språkskola i Kraków. Skolan har utmärkta faciliteter, inklusive 8 klassrum med interaktiva whiteboards och ljudutrustning, ett bok och videobibliotek, te/kaffebryggare och en trädgård. Skolan ligger vid en av huvudstationerna för spårvagnarnas och bussarnas körbana, vilket ger Krakóws huvud sevärdheter inom enkelt räckhåll!

Kurser

Ditt val av kurser beror inte bara på vad du vill uppnå från programmet, men även vilka inlärningsmetoder du föredrar. Vår polska Standardkurs i Kraków, till exempel, är perfekt om du vill ha en balans mellan klassrummet och tid du kan spendera upptäcka Polen!

För snabbare inlärning, är Super-intensiv och Super-intensiv Plus kurserna kombinerande med grupplektioner med små klasser. Det Super-intensiva alternativet inkluderar mini-grupp lektioner, med endast en till student, där Super-intensiva Plus kursen består av grupplektioner och privata polska lektioner. Ju mindre klass storlekarna är, desto mer tid kan vår skolas expert lärare lägga på att förbättra din polska!

Studenter med värdfamilj
Studenter med värdfamilj

Boende

Upptäck gästfriheten av det polska folket - bo i en värdfamilj! Familjerna är noga utvalda för deras vänlighet och deras boendes kvalitet, och ligger vanligtvis inom gångavstånd till skolan.

Alternativt, kan du bo i en delad lägenhet, medan du studerar polska i Kraków. Alternativet är perfekt om du tycker om umgås med dina studiekamrater. Välj mellan en lägenhet som ligger bekvämt nära skolan, eller en lägenhet väldigt nära stadscentrumet! Alla lägenheter har gemensamma kök, badrum och vardagsrum.

Aktiviteter

Delta i vår skolas spännande aktivitetsprogram för en riktig syn av Polen! Inkluderar en tur av Kraków, en matlagnings workshop med en polsk familj och till och med en mini-skid resa till bergen! Det kommer också vara välkomstfester, vilket ger dig chansen att träffa dina studiekamrater, och förväl fester så du kan säga hejdå till dina nya vänner.

För mer information om vår polska språkskola i Kraków, eller om själva staden, tveka inte att kontakta oss. Du kanske också vill ta en titt på Kraków city guide från Lonely Planet, som har en hel del bra idéer om saker att se och göra i Polens mest vackra stad.

  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2019 Apple Languages