Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Kurser i polska i Warsawa, Polen!

Lär dig polska i Warsawa
Lär dig polska i Warsawa

Warsawa

Läs en språkkurs i polska i Warsawa och fördjupa dig i en rik kultur och historia! Den otroligt varierade arkitekturen i den polska huvudstaden visar stadens historia, med gamla kyrkor, stora palats, sovjetiska monument och moderna byggnader. Vandra längs klapperstensgatorna i den äldre stadsdelen (‘Stare Miasto’) och upptäck torg fulla av inbjudande caféer och restauranger, fascinerande muséer och oförglömliga utsikter över floden Wissla.

Krakowskie Przedmiescie sammanbinder den gamla stadsdelen med stadscentret och är en del av Trakt Królewski med dess otaliga palats. Längs det kungliga stråket finns även Lazienkowskiparken, den vackraste av Warsawas många parker.

För fantastiska utsikter av staden, kan du gå till Kulturpalatset som är det högsta byggnaden i Polen. Här finns en biograf, en teater, museer, bibliotek och konserthus där du kan höra musik av Frédric Chopin, som bodde i Warsawa i 20 år. För alternativ musik kan du besöka området Praga vid högra stranden av Wissla, med ”underground” barer och klubbar.

Ställ en fråga
till oss!
 Andra val - Warsawa
 Polska kurser

  Polen
    Kraków
     Warsawa


  Tillbaka till studera polska

  Dina kuser i polska i Warsawa

Upplev gästvänligheten hos lokalbefolkningen när du lär dig polska hemma hos läraren! Du kommer att bli placerad tillsammans med en lärare som delar dina intressen så att ska få så mycket som möjligt ut av din vistelse i Polen.

Alla dina lektioner i polska sker enskilt och är specialanpassade efter dina önskemål. Detta är det snabbast sättet att lära sig kommunicera effektivt. Välj mellan 10, 15, 20, 25 eller 30 lektioner i polska efter hur snabbt du vill studera.


Boende

Medan du lär dig polska i Warsawa ger din lärare dig ett enkelrum och tre måltider om dagen. Meddela oss om du har några särskilda önskemål i fråga om kosten så kan din värd tillgodose dessa. Måltider är ett utmärkt tillfälle att öva den polska du lärt dig!

Aktiviteter

Varje vecka har du minst fem aktiviteter utanför schemat med din lärare vilket ger dig chansen att öva polska och fördjupa dig i den lokala kulturen! Oavsett om ni besöker ett museum, går en guidad stadstur eller har polska matlagningslektioner kommer dessa aktiviteter att hjälpa dig att göra det mesta av din tid i Polen!

Hur du tar dig dit

Våra skola erbjuder enkel eller tur och retur transfer från flygplatsen Frédéric Chopin i Warsawa som tar emot flyg från hela Europa. Notera att denna service medför en extra kostnad.

  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2019 Apple Languages