Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
Phillippa
 

Studera portugisiska

Lär dig portugisiska
Lär dig portugisiska

Språkkurser i Portugal och Brasilien
Vad du än har för orsaker för att vilja studera portugisiska – vi har kursen och platsen som är rätt för dig! Att studera en språkkurs i Portugal eller i Brasilien är det bästa sättet att lära sig portugisiska på.

Du kan påbörja din portugisiska kurs när som helst under året och på vilken skola du vill i Portugal eller i Brasilien. Du kan läsa en språkkurs som varar i en vecka eller i ett helt år. Våra portugisiska språkkurser finns på en mängd olika nivåer, så du kommer garanterat att hitta en språkkurs och en nivå som passar just dig.

När du ska studera en språkkurs i portugisiska kan du välja en ”Standardkurs” eller en ”Intensivkurs” med 15 till 30 lektioner per vecka eller så kan du läsa portugisiska på en kurs som inriktar sig på ett speciellt tema, såsom ”Portugisiska och dans” eller ”Portugisiska och matlagning”.

Om du har några frågor om våra språkkurser eller om du vill beställa vår gratiskatalog, tveka inte att kontakta oss. Vår katalog innehåller alla detaljer om våra språkkurser och våra portugisiska språkskolor i Portugal och i Brasilien.

Våra portugisiska språkskolor i Portugal
Våra portugisiska språkskolor i Brasilien
Portugisiska språkkurser i Portugal och i Brasilien
 Lär dig portugisiska

  Portugal
    Faro
    Lissabon
    Porto

  Brasilien
    Salvador Da Bahia
    São Paulo


  Tillbaka till Studera portugisiska


  Portugisiska språkkurser i Portugal och i Brasilien 

 Portugisisk kurs, standard:
  Detta är en av våra mest populära språkkurser och du studerar 15 eller 20 lektioner per vecka. Detta är en språkkurs som ger dig mycket fritid samtidigt som kursen är intensiv nog för att du ska göra snabba framsteg med dina portugisiska språkkunskaper.
 Portugisisk kurs, intensiv:
  Detta är en kurs som är perfekt för dig, med 30 lektioner per vecka, som intensivt vill studera portugisiska och lära dig så mycket som möjligt under en kort tid. Du kan läsa en språkkurs på en skola i Portugals huvudstad, Lissabon eller så kan du läsa din språkkurs på en skola i en kuststad som Faro i Portugal, Maceio i Brasilien eller Salvador da Bahia i Brasilien.
 Kombinerad portugisisk kurs:
  Detta är en av våra språkkurser som kombinerar en ”Portugisisk kurs, standard” med privatlektioner och om du väljer att studera en ”Kombinerad portugisisk kurs” kan du använda dina privatlektioner för att studera något som är extra viktigt för dig. Som till exempel förberedelser för en speciell examen eller om du vill studera en språkkurs som fokuserar på en speciell typ av portugisiska som du behöver i ditt yrke. Kanske det viktigaste för dig är att lära dig att tala portugisiska. Om så är fallet, kan du använda dina privatlektioner till att lära dig att tala portugisiska istället för att skriva.
 Portugisiska kurser med ”speciella teman”:
  Du kan välja mellan:
”Portugisiska och dans”, ”Portugisiska och gastronomi”, ”Portugisiska för lärare”, ”Portugisiska och brasiliansk musik” och en mängd andra portugisiska språkkurser.

Du behöver inte studera din språkkurs på en och samma ort. Du kan dela upp din portugisiska språkkurs mellan våra två skolor i Portugal eller mellan våra skolor i Portugal och i Brasilien. Det talas portugisiska med olika dialekter i olika delar av den portugisisktalande världen, därför kan det vara en fördel att läsa portugisiska på olika skolor så att du vänjer dig vid de olika sätten som språket används på.

Detta är bara en liten del av de språkkurser som vi har att erbjuda. Kontakta gärna oss om det är något som du undrar över.

  Boende i Portugal och Brasilien 

 Portugistalande värdfamiljer:
  Att bo med en portugistalande värdfamilj när du ska studera portugisiska är inte bara ett bra sätt för dig att lära dig portugisiska, det är också ett perfekt tillfälle att möta de lokala människorna, träffa nya vänner och verkligen fördjupa dig i den portugisiska eller den brasilianska kulturen. Och samtidigt som du studerar portugisiska i skolan, övar du upp dina språkkunskaper genom att prata med din värdfamilj hemma.
 Studiolägenheter:
  Studiolägenheterna är privata ”minilägenheter” med eget badrum och privat kök eller kitchenett. Lägenheterna är bekvämt möblerade och de finns som enkelrum eller som delade dubbelrum och de är ett perfekt val för dig som vill vara helt oberoende.

Vi kan även arrangera andra boendelösningar för dig så som hotell, vandrarhem eller lägenheter i lägenhetshotell. Det är väldigt viktigt för oss att du trivs i det boende som du väljer när du ska studera en språkkurs med oss. Tveka inte att höra av dig, via e-post eller telefon, om det är något som du undrar över eller om du behöver råd.

  Portugisiska språkkurser  

  Portugal
    Faro
    Lissabon
    Porto Brasilien
   Salvador Da Bahia
   São Paulo 

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2021 Apple Languages