Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres

Studera en portugisisk språkkurs i Portugal

Lär dig portugisiska i Portugal
Lär dig portugisiska i Portugal

Upptäck underbara Portugal
Det bästa sättet att lära sig portugisiska på, är självklart genom att studera språket i ett land där det talas, som i Portugal eller i Brasilien. Genom att lära dig portugisiska i ett land där språket naturligt talas får du fördelarna av en inlärningsprocess som både går fortare och ger dig bättre kunskaper än en portugisisk språkkurs i ditt hemland. Om du vill lära dig portugisiska ska du åka på en språkresa till Portugal och ta chansen att fördjupa dig i dess språkkultur. Att lära sig ett språk handlar till stora delar om övning och detta får du många möjligheter till på våra portugisiska språkskolor i Portugal.

För ytterligare information om våra språkskolor i Portugal, klicka på kartan nedan och på den plats som du är intresserad av. Du kan dela upp din portugisiska språkkurs mellan olika städer i Portugal, om du vill studera på mer än en ort. Om du är något du är osäker på när du ska studera portugisiska i Portugal eller om du bara vill ha råd om var du ska studera din språkkurs, tveka inte att kontakta oss. Vi har stor kännedom om våra portugisiska språkkurser och våra språkskolor i Portugal och vi svarar mer än gärna på dina frågor.

Portugisiska språkkurser i Portugal
 Lär dig portugisiska

  Portugal
    Faro
    Lissabon
    Porto

  Brasilien
    Salvador Da Bahia
    São Paulo


  Tillbaka till Studera portugisiska

  Våra portugisiska språkskolor i Portugal 

  Portugisiska språkkurser i Portugal 

 Portugisisk kurs, standard:
  När du ska studera portugisiska i Portugal är detta en av våra mest populära språkkurser och du studerar 15 lektioner per vecka. Detta är en språkkurs som ger dig mycket fritid samtidigt som kursen är intensiv nog för att du ska göra snabba framsteg med dina språkkunskaper.
 Portugisisk kurs, intensiv:
  Detta är en kurs som är perfekt för dig, med 30 lektioner per vecka, som intensivt vill studera portugisiska och lära dig så mycket som möjligt på kort tid. Du kan studera en portugisisk språkkurs på vår språkskola i huvudstaden Lissabon eller så kan du läsa din språkkurs på en skola i en kuststad som Faro i de södra delarna av Portugal.
 Kombinerad portugisisk kurs:
  Detta är en av våra språkkurser som kombinerar en ”Portugisisk kurs, standard” med privatlektioner och om du väljer att studera en ”Kombinerad portugisisk kurs” kan du använda dina privatlektioner till att studera något som är extra viktigt för dig. Så som förberedelser för en speciell examen eller om du vill fokusera på en speciell del av språket som du behöver i ditt yrke eller så kanske det viktigaste för dig är att lära dig att tala portugisiska. Om så är fallet, kan du använda dina privatlektioner till att tala portugisiska istället för att skriva.
 Portugisiska kurser med ”speciella teman”:
  Du kan välja mellan:
”Portugisiska och dans”, ”Portugisiska och gastronomi”, ”Portugisiska för lärare” och en mängd andra portugisiska språkkurser.

När du ska studera en portugisisk språkkurs i Portugal, behöver du inte studera din kurs på bara en ort. Du kan dela upp din portugisiska kurs mellan våra två skolor i Portugal eller mellan våra skolor i Portugal och i Brasilien. Portugisiska används med olika dialekter i olika delar av den portugisisktalande världen. Det kan vara en fördel att studera portugisiska på olika skolor, så att du vänjer dig vid de olika sätten som portugisiskan används på.

Detta är bara en liten del av de språkkurser som vi har att erbjuda. Kontakta oss om det är något som du undrar över.

  Portugisiska språkskolor  

 Portugal
   Faro
   Lissabon
   Porto

 

 

 Brasilien
   Salvador Da Bahia
   São Paulo 

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2021 Apple Languages