Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
Phillippa
 

Studera ryska

Lär dig ryska
Lär dig ryska

Upptäck Ryssland
Vad du än har för orsaker för att vilja studera ryska, har vi kursen och platsen som är rätt för dig och vi erbjuder dig att studera en rysk språkkurs på vår språkskola i Moskva, St. Petersburg, Riga eller i Kiev.

Du kan påbörja din ryska språkkurs när som helst under året och på vilken av våra två ryska språkskolor du vill. Du kan läsa en kurs som varar en vecka eller i ett helt år. Våra ryska språkkurser finns på en mängd olika nivåer, så du kommer garanterat att hitta en språkkurs och en nivå som är rätt för just dig.

När du ska studera en rysk språkkurs kan du välja en ”Standardkurs” eller en ”Intensiv rysk språkkurs” med 20 eller 25 lektioner per vecka eller så kan du läsa ryska på en ”Kombinerad rysk språkkurs”, där vanliga lektioner blandas med privatlektioner.

Om du har några frågor om våra språkkurser eller om du vill beställa vår gratiskatalog, tveka inte att kontakta oss. Vår katalog innehåller alla detaljer du behöver när du ska studera ryska och allt om våra språkkurser och våra språkskolor i Ryssland.

Våra ryska språkskolor i Ryssland, Lettland och Ukraina
Ryska språkkurser i Ryssland
 Lär dig ryska

  Ryssland
    Moskva
    St Petersburg

  Lettland
    Riga

  Ukraina
    Kiev


  Tillbaka till Studera ryska


  Ryska språkkurser i Ryssland  

 Standard rysk språkkurs:
  Detta är en av våra mest populära språkkurser och du studerar 20 lektioner per vecka. Detta är en språkkurs som ger dig mycket fritid samtidigt som kursen är intensiv nog för att du ska göra snabba framsteg med dina ryska språkkunskaper.
 Intensiv rysk språkkurs:
  Denna kurs är perfekt för dig som intensivt vill läsa ryska och lära dig så mycket som möjligt på kort tid, samtidigt som du fördjupar dig i det ryska språket och den ryska kulturen. Kursen innehåller 20 ryskalektioner och 5 ”kulturella” lektioner varje vecka som berör ämnen som rysk historia, litteratur, kultur, media och affärer. Du kan läsa en rysk språkkurs på vår skola i Moskva eller så kan du läsa din språkkurs på vår skola i St. Petersburg.
 Kombinerad rysk språkkurs:
  Detta är en av våra språkkurser som kombinerar en ”Standard rysk språkkurs” med 5 privatlektioner per vecka. Om du väljer att studera en ”Kombinerad rysk språkkurs” kan du använda dina privatlektioner till att studera något som är extra viktigt för dig. Kanske förberedelser för en speciell examen eller om du vill studera en kurs som fokuserar på en speciell typ av ryska som behövs i ditt yrkesliv.
 ”Akademiskt år”, rysk språkkurs:
  Denna språkkurs är endast tillgänglig på vår skola i St. Petersburg och den är idealisk om du vill studera ryska under ett helt år och lära dig att tala flytande ryska, samtidigt som du får en djup förståelse för den ryska kulturen och det ryska folket. Kursen innehåller 20 eller 25 lektioner per vecka och fortlöper över 24 eller 36 veckor.

Du behöver inte studera en språkkurs på bara en skola (förutom med ”Akademiskt år, rysk språkkurs”). Du kan dela upp din ryska språkkurs mellan våra två skolor i St. Petersburg och i Moskva.

Detta är bara en liten del av de ryska språkkurser som vi har att erbjuda.
Kontakta oss om det är något som du undrar över.

  Boende i Ryssland  

 Ryska värdfamiljer:
  Att bo med en rysk värdfamilj när du ska studera ryska, är inte bara ett bra sätt för dig att lära dig ryska, det ger dig också ett perfekt tillfälle att möta de lokala människorna, träffa nya vänner och verkligen fördjupa dig i den ryska kulturen. Och samtidigt som du studerar ryska i skolan övar du upp dina språkkunskaper genom att prata med din värdfamilj. Detta gör att du lär dig språket snabbare eftersom du hela tiden måste använda det ihop med din familj.
 Delade studentlägenheter:
  När du ska studera en rysk språkkurs och bor i en delad studentlägenhet, delar du den med andra internationella studenter och/eller med lokala studenter. Dessa lägenheter har fullt utrustade kök och badrum och de erbjuder ett ganska billigt studentboende där det mesta som du behöver i en lägenhet, finns att tillgå.
 Privata studiolägenheter:
  Studiolägenheterna är privata ”minilägenheter”, med eget badrum och privat kök eller kitchenett. Lägenheterna är bekvämt möblerade och de finns som enkelrum eller som delat dubbelrum och de är ett perfekt val för dig som vill vara helt oberoende. Dessa lägenheter är avsevärt mycket dyrare än en delad studentlägenhet.

Vi kan även arrangera andra boendelösningar för dig, som exempelvis på hotell. Det är väldigt viktigt för oss att du trivs i det boende som du väljer när du ska studera ryska. Så tveka inte att höra av dig till oss, via e-post eller telefon, om det är något som du undrar över eller om du behöver råd.

  Ryska språkkurser  

  Ryssland
    Moskva
    St Petersburg

 Ukraina
   Kiev


 Lettland
   Riga 

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2021 Apple Languages