Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Studera ryska i Ryssland

Lär dig ryska i Ryssland
Lär dig ryska i Ryssland

Upplev Ryssland
Genom att läsa ryska i Ryssland och genom att lära dig ryska i ett land där språket naturligt talas, får du fördelarna av en inlärningsprocess som både går fortare och ger dig bättre kunskaper än en språkkurs i ditt eget land. Om du vill lära dig ryska ska du studera en språkkurs på en av våra ryska språkskolor i Ryssland och ta chansen att fördjupa dig i det ryska språket och landets rika kultur. Att lära sig ett språk handlar till stora delar om övning och detta får du många möjligheter till på våra ryska språkkurser.

För ytterligare information om våra språkskolor i Ryssland, klicka på kartan nedan och på den plats som du är intresserad av. Om du vill studera på mer än en ort kan du dela upp din ryska språkkurs mellan våra två skolor i Ryssland. Om det är något du är osäker på när du ska studera ryska i Ryssland, tveka inte att kontakta oss. Vi har stor kännedom om våra språkskolor och vi svarar mer än gärna på dina frågor.

Ryska språkkurser i Ryssland
 Lär dig ryska

  Ryssland
    Moskva
    St Petersburg

  Lettland
    Riga

  Ukraina
    Kiev


  Tillbaka till Studera ryska

  Våra ryska språkskolor i Ryssland 

  Ryska språkkurser i Ryssland  

 Standard rysk språkkurs:
  Detta en av våra mest populära ryska språkkurser och du studerar 20 lektioner per vecka. Detta är en språkkurs som ger dig mycket fritid samtidigt som kursen är intensiv nog för att du ska göra snabba framsteg med dina ryska språkkunskaper.
 Intensiv rysk språkkurs:
  Denna kurs är perfekt för dig som intensivt vill studera ryska och lära dig så mycket som möjligt på kort tid och samtidigt fördjupa dig i det ryska språket och den ryska kulturen. Kursen innehåller 20 ryskalektioner och 5 ”kulturella” lektioner varje vecka. De kulturella lektionerna berör ämnen som rysk historia, litteratur, kultur, media och affärer. Du kan studera en kurs på vår skola i Moskva eller så kan du läsa din språkkurs på vår skola i St. Petersburg. Du kan också dela upp din språkkurs mellan dessa två skolor.
 Kombinerad rysk språkkurs:
  Detta är en av våra språkkurser som kombinerar en ”Standard rysk språkkurs ” med 5 privatlektioner per vecka. Om du väljer att studera en ”Kombinerad rysk språkkurs ” kan du använda dina privatlektioner till att studera något som är extra viktigt för dig. Kanske förberedelser för en speciell examen eller om du vill studera en språkkurs som fokuserar på en speciell typ av ryska som du behöver i ditt yrke. Kanske det viktigaste för dig är att lära dig att kommunicera på ryska och då kan du använda dina privatlektioner till att mestadels tala ryska istället för att lära dig att skriva.
 ”Akademiskt år”, rysk språkkurs:
  Denna språkkurs är endast tillgänglig på vår skola i St. Petersburg och den är idealisk om du vill studera ryska under ett helt år och lära dig att tala flytande ryska, samtidigt som du får en djup förståelse för den ryska kulturen och det ryska folket. Kursen innehåller 20 eller 25 lektioner per vecka och varar i 48 veckor.

Du behöver inte studera ryska på bara en skola (förutom med ”Akademiskt år, rysk språkkurs”. Du kan även dela upp din ryska språkkurs mellan våra skolor i St. Petersburg och i Moskva. Det talas ryska med olika dialekter i olika delar av Ryssland, därför kan det vara en fördel att studera ryska på olika skolor för att vänja sig vid de olika sätten som ryskan används på. Kontakta oss gärna om det är något som du undrar över när du ska studera ryska i Ryssland.

  Ryska språkskolor 

 Ryssland
   Moskva
   St Petersburg

 Ukraina
   Kiev

 

 Lettland
   Riga

 


 

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2021 Apple Languages