Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Spansk språkkurs i Benalmadena, Spanien

Lektion i spanska vid vår skola
Lektion i spanska vid vår skola

Benalmadena
Studera spanska vid Medelhavets varma och gnistrande vatten, i solindränkta Benalmadena! Här finner du en färggrann och livlig stad, liten nog för att erbjuda både lugn och en inblick i den traditionella spanska livsstilen. Under din spanska språkkurs i Benalmadena, kan du strosa bland medeltida gator i stadens historiska centrum, för att upptäcka sevärdheter som Castillo de Colomares (ett magnifikt monument av Kristoffer Columbus). Ta en linbanevagn upp till Calamarroberget för att uppleva en underbar utsikt över den spanska landsbygden, Gibraltar och till och med Afrika när vädret är klart. Efteråt kan du bege dig tillbaka till kusten för en avslappnad middag eller roa dig hela natten lång!

Ställ en fråga
till oss!
 Andra val - Benalmadena
 Studera spanska

  Spanien
    Alicante Alternativ 1
    Alicante Alternativ 2
    Barcelona
     Benalmadena
    Bilbao
    Cádiz Alternativ 2
    Conil de la Frontera
    Granada Alternativ 1
    Granada Alternativ 2
    Ibiza
    Lanzarote
    Madrid (Puerta del Sol)
    Madrid Alternativ 1
    Malaga Alternativ 1
    Malaga Alternativ 2
    Malaga Alternativ 3
    Marbella
    Nerja
    Pamplona
    Salamanca (Premium)
    San Sebastian
    Santiago de Compostela
    Seville (Alternativ 1)
    Seville (Alternativ 2)
    Tarifa
    Teneriffa -
     Puerto de la Cruz (Alt 2)

    Valencia
    Vejer de la Frontera

  Sydamerika
    Argentina
    Bolivia
    Chile
    Colombia
    Costa Rica
    Dominikanska republiken
    Ecuador
    Guatemala
    Kuba
    Mexiko
    Peru
    Uruguay


  Tillbaka till Studera spanska
Studenter vid stranden
Studenter vid stranden

  Vår skola i Benalmadena, Spanien

En drink på skolans uteterrass
En drink på skolans
uteterrass
Lockande gyllene stränder ligger endast 15-minuters promenad från vår skola. I närheten, hittar du nöjesparken Tivoli World, såväl som många kaféer, restauranger och affärer. Skolan har 13 rymliga och luftkonditionerade klassrum, såväl som ett kafé, liten biograf, bibliotek, samlingsrum för studenter och ett multimediarum med fri Internetanvändning. Bäst av allt, vår skola i Benalmadena har en oemotståndligt trevlig atmosfär, där du kommer att känna dig som hemma direkt!

Kurser

Om du skulle vilja studera en generell spansk språkkurs, är vår skolas Intensivkurs med 20 lektioner varje vecka perfekt! Du kommer att studera tillsammans med studenter från hela världen, i grupper med maximalt 10 personer.

De Kombinerade kurserna består av 20 grupplektioner och 5 eller 10 Privatlektioner varje vecka, beroende på vad du föredrar! Individuella lektioner ger vår skolas professionella lärare möjlighet att ägna mer tid åt att hjälpa dig att förbättra din spanska!

Vår skola i Benalmadena erbjuder ett spännande utbud av specialiseringskurser, vilket ger dig möjlighet att komplettera din spanska språkkurs med extralektioner i flamencodans, spansk matlagning, turismstudier eller golf!

Vår skola i Benalmadena anordnar även en specialiseringskurs för lärare som inte har spanska som modersmål. I annat fall, kan du erhålla ett internationellt erkänt certifikat i spanska genom vår Förberedelsekurs inför DELE-examen. Vid Arbetspraktikskursen (endast personer inom EU), kommer du att delta i ett program med spanska språklektioner, som sedan följs av en 5-24 veckors arbetspraktik vid ett lokalt företag. Exempel på områden där du kan göra arbetspraktik och samtidigt förbättra din spanska är inom media eller vid rese-, marknadsförings- och reklambyråer.

Studenter i 50-årsåldern och äldre har möjlighet att delta i en kurs helt anpassad för lite mognare studenter. På kursen Spanska Klubb 50+, kommer du att delta i lektioner i spanska och även specifikt anpassade aktiviteter med andra personer i samma ålder som dig. Dock är detta endast ett av våra alternativ vi erbjuder, eftersom du även är mer än välkommern att ta en vanlig kurs med studenter i alla åldrar.

För ytterligare information om någon av dessa spanska språkkurser, var vänlig och kontakta oss.
Skolkafeteria
Skolkafeteria

Boende

Vår skola organiserar gladeligen boende åt dig under din vistelse i Benalmadena. Bästa sättet att fördjupa dig totalt i det spanska språket och kulturen, är att bo i värdfamilj och således öva dina språkkunskaper med lokalbefolkningen! Varje familj är noga utvald för deras gästvänlighet och lämplighet att ta hand om studenter, samt att de även erbjuder en god boendestandard. Om du väljer detta boendealternativ, erbjuds både bed-and-breakfast eller 2 måltider per dag. Dessutom bor de flesta värdfamiljer inom nära gångavstånd från skolan..

I annat fall, kan du välja att dela lägenhet med några av dina kurskamrater från skolan i Benalmadena. Varje lägenhet med självhushåll har ett samlingsrum, kök och badrum.

I annat fall, kan du välja att dela lägenhet med några av dina kurskamrater från skolan i Benalmadena. Varje lägenhet med självhushåll har ett samlingsrum, kök och badrum.

Aktiviteter

Få ut så mycket som möjligt av din spanska språkkurs i Benalmadena med vår skolas varierade aktivitetsprogram, bland annat tapasprovning, flamencolektioner, hästridning, spanska filmkvällar, vindsurfing, museibesök, strandvolleyboll och sangriafester!

Du kan även delta i vår skolas utlykter till Granada, Cordoba, Sevilla och Ronda. Många aktiviteter ingår i kurspriset, men vissa måste du betala lite för.

Ankomst till Benalmadena

Vår skola erbjuder gärna studenter upphämtning och lämning från Malagas flygplats, även om en extra kostnad tillkommer för denna tjänst. Om du har några frågor om vår skola i Benalmadena eller om själva staden, hjälper vi dig gärna att besvara dessa frågor. Var vänlig och tveka inte att kontakta oss.
  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2019 Apple Languages