Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Studera spanska på Lanzarote, Spanien

Lär dig surfa på Lanzarote
Lär dig surfa på Lanzarote

Lanzarote
Vill du lära dig spanska på en vacker ö? Är du intresserad av surfing, vindsurfing, kitesurfing eller vandring? I så fall ska du läsa spanska språkkurser på Lanzarote, Kanarieöarna! Väljer du att plugga här kan du kombinera språkstudier med surfing på en ”Spanska och surfkurs”. Med vattentemperaturer på över 20°C, laguner och fantastiska barriärrev är Lanzarote en ideal plats för surfare. För både nybörjare och erfarna!

En av de saker studenterna gillar mest med Lanzarote är det fantastiska vattnet och öns skönhet. Med sina vackra vita sandstränder, vulkanlandskapet och sitt djurliv med valar, delfiner och sköldpaddor har Lanzarote något att erbjuda året om!

Spanskakurser på Lanzarote, Spanien
Ställ en fråga
till oss!
 Andra val - Lanzarote
 Kurser i spanska

  Spanien
    Alicante Alternativ 1
    Alicante Alternativ 2
    Barcelona
    Benalmadena
    Bilbao
    Cádiz Alternativ 2
    Conil de la Frontera
    Granada Alternativ 1
    Granada Alternativ 2
    Ibiza
     Lanzarote
    Madrid (Puerta del Sol)
    Madrid Alternativ 1
    Malaga Alternativ 1
    Malaga Alternativ 2
    Malaga Alternativ 3
    Marbella
    Nerja
    Pamplona
    Salamanca (Premium)
    San Sebastian
    Santiago de Compostela
    Seville (Alternativ 1)
    Seville (Alternativ 2)
    Tarifa
    Teneriffa -
     Puerto de la Cruz (Alt 2)

    Valencia
    Vejer de la Frontera

  Sydamerika
    Argentina
    Bolivia
    Chile
    Colombia
    Costa Rica
    Dominikanska republiken
    Ecuador
    Guatemala
    Kuba
    Mexiko
    Peru
    Uruguay


  Tillbaka till Studera spanska
Vår skola på Lanzarote
Vår skola på Lanzarote

  Vår skola på Lanzarote, Spanien

Utanför skolan, Lanzarote
Utanför skolan, Lanzarote

Vår skola

Letar du efter spanska språkskolor på Lanzarote har du kommit rätt! Vår skola ligger i hjärtat av Costa Teguise som är en vänlig liten stad med fantastiska stränder. Vår skola ligger centralt med allt du behöver inom nära räckhåll. Här finns allt från affärer och cykeluthyrning till traditionella tapasrestauranger och barer. Dessutom ligger stranden bara några meter bort!

Våra spanskakurser

Vill du studera spanska på Lanzarote kan du välja mellan en rad olika språkkurser. Du kan läsa allt från den allmänna ”Intensivkursen” (20 lekt/vecka) till mer specialiserade kurser som ”Spanska och vandring” eller ”Spanska och surfing/vindsurfing/kitesurfing”. På våra språkkurser uppgår elevantalet i en klass aldrig till fler än sex vilket gör att du kan få mycket hjälp av lärarna under din språkresa.

Kurs i spanska och surfing

Vår kurs i ”Spanska och surfing” består av 10 spanskalektioner i veckan samt fem dagars surfing. Den här kursen passar både nybörjare och dig med erfarenhet. Våra kvalificerade surfinstruktörer visar dig allt från enkla kunskaper till avancerade surftekniker. Du får också lära dig om surfandets vett och etikett. Väljer du ”Spanska och surfing” kommer du att befinna dig på Famara Beach och La Santa Beach. Dessa stränder är välkända för sina Hawaii-liknande vågor! All utrustning du behöver under kursen får du låna.

Kurs i spanska och vindsurfing

På vår kurs i ”Spanska och vindsurfing” har du 10 spanskalektioner i veckan samt 6 eller 10 timmars nybörjarsurfning. All utrustning är inkluderad, från flytväst till vattenskor.

Kurs i spanska och kitesurfing

Om du vill studera spanska på Lanzarote och samtidigt lära dig att kitsurfa på en av de bästa och säkraste stränderna i Europa, då ska du välja vår skola framför andra spanska språkskolor på Lanzarote! Vår skola är trygg och säker och förser dig med all utrustning du behöver – från hjälm och vattendräkt till flytväst och professionella lärare. Alla våra instruktörer är IKO-certifierade och i slutet av kursen får du ett IKO-kort som visar att du genomgått kursen och vilken nivå du har erhållit. Kursen sträcker sig över en vecka och innehåller 10 spanskalektioner samt fem dagars kitesurfing.

Kurs i spanska och vandring

Våra spanska språkkurser på Lanzarote
Lär dig surfa på Lanzarote
Lär dig surfa på Lanzarote

Boendealternativ

Studenter på vår spanska språkskola på Lanzarote kan välja mellan en rad boendealternativ. Vill du dela med andra internationella studenter eller med spanska studenter? I så fall kan du bo i en delad lägenhet. Du kan bo antingen i enkel- eller i dubbelrum och delar då kök, vardagsrum och badrum med de andra. Reser du tillsammans med en annan student - ta tillfället att bo i en av våra studios som ligger precis vid stranden.

Väljer du någon av våra spanska språkkurser på Lanzarote som kombineras med surfing eller kitesurfing kan du bo i någon av våra surflägenheter! Du kommer då bo granne med stranden på antingen La Santa eller Famara. För att ta dig härifrån till skolan i Costa Teguise behöver du dock hyra bil. Det hjälper vår skola gärna till med.

Om du är intresserad av kursen i ”Spanska och vindsurfing” kan du bo i en av våra studiolägenheter i Costa Teguise. Detta boendealternativ är också tillgängligt för yngre studenter. Costa Teguise ligger bara några minuter från vindsurfingcentret och du får tillgång till vår privata swimmingpool.

Vill du ha mer information om de olika boendealternativen kan du kontakta oss.

Aktiviteter

För att du ska få så mycket som möjligt ut av kursen när du väljer att studera spanska på Lanzarote hjälper språkskolan gärna till med att arrangera en rad aktiviteter du kan vara intresserad av. Vill du snorkla, prova på att dyka, surfing, vandring eller mountainbiking? Vi hjälper gärna till! Fråga oss också om vårt språkutbytesprogram om du är intresserad av att träffa spanjorer att utbyta språk med.

Hur tar jag mig dit?
Flyg till Costa Teguise eller flygplatsen i Famara/La Santa. Behöver du flygtransfer kan vi ordna det. kontakta oss för mer information.

  Att läsa spanska på Lanzarote

Om du vill lära dig spanska på Lanzarote och är intresserad av att läsa mer om ön kan du titta på Wikipedias webbsida om Lanzarote.

  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2019 Apple Languages