Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Studera tyska

Läs en tysk språkkurs
Läs en tysk språkkurs

Lär dig tyska
Vad du än har för orsaker för att vilja studera tyska, har vi kursen och platsen som är rätt för dig och där du vill studera en tyskakurs. Du kan påbörja din kurs när som helst under året och på vilken skola du vill i Tyskland eller i Österrike. Du kan läsa en tyskakurs som varar en vecka eller i ett helt år.

Våra tyska språkkurser finns på en mängd olika nivåer, så du kommer garanterat att hitta en språkkurs och en nivå som passar just dig. När du ska läsa tyska kan du bland annat välja en ”Standardkurs” eller en ”Intensivkurs” med 20 till 30 lektioner per vecka. Du kan även studera en kurs som inriktar sig på ett speciellt tema, såsom ”Tyska och skidåkning” eller ”Tyska och praktik”.

Om du har några frågor om våra tyska språkkurser eller om du vill beställa vår gratiskatalog, tveka inte att kontakta oss. Vår katalog innehåller alla detaljer du behöver när du ska lära dig tyska och allt om våra språkkurser och våra språkskolor i Tyskland och i Österrike.

Våra tyska språkskolor i Tyskland, Österrike och Schweiz
Tyska språkkurser i Tyskland och Österrike
 Lär dig tyska

  Tyskland
    Augsburg
    Berlin Campus
    Frankfurt
    Hamburg
    Heidelberg
    Köln
    Lindau
    Munster
    München
    Regensburg

  Österrike
    Kitzbuhel
    Wien

  Schweiz
    Zurich


  Tillbaka till Studera tyska


  Tyska språkkurser i Tyskland och Österrike  

 Standard tyskakurs:
  Detta är en av våra mest populära språkkurser och du studerar 20 lektioner per vecka. Detta är en språkkurs som ger dig mycket fritid samtidigt som kursen är intensiv nog för att du ska göra snabba framsteg med dina tyska språkkunskaper.
 Intensiv tyskakurs:
  Detta är en kurs som är perfekt för dig, vanligtvis med 25 eller 30 lektioner per vecka, som intensivt vill studera och lära dig så mycket som möjligt på kort tid. Du kan läsa din kurs på en skola i en storstad som Berlin eller i München eller så kan du läsa din språkkurs på en skola i en liten historisk stad som Heidelberg.
 Kombinerad tyskakurs:
  Detta är en av våra språkkurser som kombinerar en ”Standard tyskakurs” eller en ”Intensiv tyskakurs” med 5 eller 10 privatlektioner per vecka. Om du väljer att studera en ”Kombinerad tyskakurs” kan du använda dina privatlektioner för att studera något som är extra viktigt för dig. Kanske förberedelser för en speciell examen eller om du vill studera språkkurs som fokuserar på en speciell typ av tyska som du behöver i ditt yrke.
 Tyska kurser med ”speciella teman”:
  Du kan välja mellan:
”Tyska och skidåkning”, ”Affärstyska”, ”Tyska och praktikjobb”, ”Examensförberedande kurser”, ”Kurser för unga studenter” (under 16 år), ”Tyska klubb50+” och en mängd andra tyska språkkurser.

Du kan dela upp din tyska språkkurs mellan två eller flera av våra skolor.

Detta är bara en liten del av vad vi har att erbjuda när du vill studera tyska.
kontakta oss gärna om det är något som du undrar över.

  Boende i Tyskland och i Österrike 

 Tyska värdfamiljer:
  Att bo med en tysk värdfamilj är inte bara ett bra sätt för dig att lära dig språket, det ger dig också ett perfekt tillfälle att möta de lokala människorna, träffa nya vänner och verkligen fördjupa dig i den tyska eller österrikiska kulturen. Så samtidigt som du studerar tyska i skolan, övar du upp dina tyska språkkunskaper genom att prata med din värdfamilj.
 Delade studentlägenheter:
  När du ska studera en tyskakurs och bor i en delad studentlägenhet, delar du den med andra internationella studenter, med lokala studenter eller med yrkesverksamma ungdomar. Dessa lägenheter har fullt utrustade kök och badrum och de erbjuder ett ganska billigt studentboende, där det mesta som du behöver i en lägenhet finns att tillgå.
 Privata studiolägenheter:
  Studiolägenheterna är privata ”minilägenheter” med eget badrum och privat kök eller kitchenett. Lägenheterna är bekvämt möblerade och de finns som enkelrum eller som delade dubbelrum och de är ett perfekt val för dig som vill vara helt oberoende.
 Studentboende:
  Våra studentboenden kan variera i hur de är utrustade och hur de ser ut, detta är beroende på var de är belägna. Några studentboende har helpension, medan andra har kök som studenterna delar och där de själva kan laga all sin mat. Ibland finns det även tillgång till studentrum som har privat dusch och toalett. Vi har stor kunskap om våra studentboenden och vad som ingår, så tveka inte att kontakta oss om du har några som helst frågor angående boende.

Vi kan även arrangera andra boendelösningar för dig, så som hotell eller vandrarhem och det är väldigt viktigt för oss att du trivs i det boende som du väljer, när du ska studera tyska med oss. Så tveka inte att höra av dig, via e-post eller telefon, om det är något som du undrar över.

  Tyska språkkurser  

  Tyskland
    Augsburg
    Berlin Campus
    Frankfurt
    Hamburg
    Heidelberg
    Köln
    Lindau
    Munster
    München
    Regensburg

 Schweiz
   Zurich


 Österrike
   Kitzbuhel
   Wien 

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2021 Apple Languages