Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Studera tyska i Lindau, Tyskland

Lär dig tyska i Lindau
Lär dig tyska i Lindau

Lindau
Letar du efter tyska språkskolor i Lindau har du kommit rätt. Lindau är en av Tysklands mest häpnandsväckande regioner. Staden ligger på en historisk ö i södra Tyskland och har på grund av sin placering mellan Tyskland, Schweiz och Österrike ett unikt geografiskt läge. På tyska språkkurser i Lindau kommer du ha många möjligheter till utomhusaktiviteter, speciellt som solen är uppe länge under sommarmånaderna. Segla, vindsurfa eller ro på det smaragdgröna vattnet eller ägna dig åt annan utomhussport. Under vintern kan du åka skidor. Lindau är praktiskt taget perfekt för alla sporter!

Tyskakurser i Lindau, Tyskland
Ställ en fråga
till oss!
 Andra val - Lindau
 Kurser i tyska

  Tyskland
    Augsburg
    Berlin Campus
    Frankfurt
    Hamburg
    Heidelberg
    Köln
     Lindau
    Munster
    München
    Regensburg

  Österrike
    Kitzbuhel
    Wien

  Schweiz
    Zurich


  Tillbaka till Studera tyska
Tyskakurs på vår skola
Tyskakurs på vår skola

  Vår skola i Lindau, Tyskland

Studenter på utflykt
Studenter på utflykt
Vår skola ligger i en historisk byggnad i Lindaus berömda hamn. Skolan är ytterst välutrustad med sex rymliga och bekväma klassrum, en skolkafeteria med terrass, ett bibliotek, mediarum och en kostnadsfri biograf. Skolan har också en fantastisk utsikt ut över Bodensjön och alperna.

Ska du studera tyska i Lindau kan skolan erbjuda dig en rad olika språkkurser. Du kan välja vår populära ”Standardkurs” med 20 lektioner i veckan eller en ”Intensivkurs” med 25 lektioner i veckan. På standardkursen har du gott om tid att upptäcka Alperna, sjön och omgivningen på eftermiddagarna. Vi har också kurser med specialinriktningar, en-till-en-lektioner och examensförberedande kurser. Läser du åtta veckor eller mer har du möjlighet att göra praktik på ett tyskt lokalt företag.

Det finns olika boendealternativ att välja på under dina tyska språkkurser i Lindau. Att bo i värdfamilj är ett bra sätt att lära känna tyskar och få användning för sina nyvunna tyskakunskaper! Alla våra värdfamiljer bor inom 15 minuters resväg till skolan (buss eller cykel). I värdfamiljen får du frukost samt ett lagat mål mat om dagen.

Ett alternativ till att bo i värdfamilj är studentboendet som ligger mindre än fem minuters promenad från skolan. Boendet har tv, Internet, telefon, tvättmaskin och ett stort välutrustat kök. Vi erbjuder också boende på hotell, vandrarhem och semesterlägenheter. För mer information om våra boendealternativ, vänligen kontakta oss.

Tyska och skidåkning
Tyska och skidåkning

Våra studenter har kommit fram till att bästa sättet att ta sig runt på Lindaus trånga gator är med cykel. Vill du hyra cykel kan skolan ordna det för dig till ett lägre pris.

Väljer du att studera tyska i Lindau kommer du ha chans att delta i ett omfattande kulturellt program som skolan anordnar. Två aktiviteter i veckan inkluderas i kurspriset. Du kommer bland annat ha möjlighet att följa med på guidade turer, cykelturer, bowling och grillfester vid sjön. Det finns också valbara aktiviteter som att följa med på utflykter till Meersburg (Tysklands äldsta slott), München, Schweiz och Zurich. Valbara sportaktiviteter är ridning, skidåkning och segling.

För att ta dig till Lindau flyger du lättast till Friedrichshafen som ligger 20 minuter från Lindau. Alternativt kan du flyga till München, Zurich eller Stuttgart och därifrån ta tåget till Lindau. Vill du bli upphämtad vid flygplatsen, vänligen kontakta oss.

  Att lära sig tyska i Lindau – Användbar information

Om du vill studera tyska Lindau och är nyfiken på att veta mer om Lindau kan du läsa om Lindau i Wikipedia.
  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2019 Apple Languages