Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Studera tyska i Regensburg, Tyskland

Historiska Regensburg
Historiska Regensburg

Regensburg
Regensburg ligger vid Donaufloden, i hjärtat av Bayern och är utan tvekan en av de vackraste städerna i Tyskland. Denna gamla stad som grundades av romarna har ett underbart välbevarat historiskt centrum, där även vår skola och studentcampus ligger. De smala kullerstensgatorna och de pittoreska torgen ger staden en hemstrevlig känsla. Med mer än 20 000 tyska studenter vid Regensburg universitet är staden livlig och ungdomlig, men samtidigt även mycket historisk och kulturell.

Ställ en fråga
till oss!
 Andra val - Regensburg
 Studera tyska

  Tyskland
    Augsburg
    Berlin Campus
    Frankfurt
    Hamburg
    Heidelberg
    Köln
    Lindau
    Munster
    München
     Regensburg

  Österrike
    Kitzbuhel
    Wien

  Schweiz
    Zurich


  Tillbaka till Studera tyska
Regensburg, Tyskland
Regensburg

  Vår skola i Regensburg

Studenter
Studenter
Vår tyska språkskola i Regensburg är belägen mitt i den historiska delen av staden och utrustad med 8 rymliga klassrum, samt ett Internetkafé med 8 datorer. Skolan har även egna studentbostäder i samma byggnad, vilka erbjuder studenterna ett boende i enkel- och dubbelrum i hjärtat av Regensburgs historiska centrum.

Här kan du läsa tyska på en Standardkurs med 20 lektioner/vecka och med max 12 studenter/grupp (i genomsnitt 8 studenter/grupp). Om du vill lära dig så mycket tyska som möjligt, välj då en Intensivkurs med 20 lektioner/vecka och 5 eller 10 lektioner/vecka i en Minigrupp (med max 4 studenter/grupp).

Vi kan även erbjuda en Kombinerad kurs, vilken kombinerar Standardkursen med ytterligare 10 privatlektioner/vecka. När du tar privatlektioner kan du välja att fokusera på de områden som intresserar dig mest, till exempel att förbereda dig inför ett visst prov eller för att lära dig den tyska du behöver på ditt jobb.

Vår skola i Regensburg organiserar även 8 eller 12 veckors arbetspraktik på lokala företag som följs efter en minst 4 veckor lång tysk språkkurs vid skolan. Kontakta oss gärna för mer information.

Skolans Internetkafé
Skolans Internetkafé

Vår skola i Regensburg äger studentbostäder i samma byggnad som skolan och kan därför erbjuda studenterna boende i enkel- och dubbelrum. Studenterna delar kök med varandra och de flesta rummen har privata toaletter och badrum. Studenterna kan även välja att bo på universitetområdet i enkel- och dubbelrum med delat kök. Om du bor på universitetsområdet har du ett gyllene tillfälle att träffa tyska studenter, skaffa vänner, samt även öva den tyska du lär dig på din språkkurs.

Skolan erbjuder naturligtvis även boende hos noga utvalda värdfamiljer, antingen med självhushåll, bed & breakfast eller 2 måltider/dag. Att bo i en värdfamilj är ett perfekt sätt att lära sig tyska och även få en god inblick i den tyska kulturen och den tyska livsstilen.

Vår skola i Regensburg erbjuder ett omfattande kulturprogram med guidade promenader runt Regensburg, tyska filmkvällar på skolan, pubkvällar med studenter och lärare, cykelturer, besök till lokala företag, seminarier i tysk historia och litterarur, samt en heldagsutflykt till München och andra platser i Bayern.

De flesta studenter flyger till Münchens flygplats för att sedan ta sig till Regensburg. Mellan München och Regensburg går flera direkttåg och direktbussar.

  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2019 Apple Languages