Ring oss på: + 46 (0)8 52507030      Läs på: View the website in English  Voir notre site en français  Wechseln Sie zur deutschen Website  Guarda il sito in Italiano  Bekijk de website in het Nederlands  Ver la página web en español 
Apple Languages Apple Languages
Hem  •  Om Apple Languages  •  Våra kurser  •  Priser  •  Kontrollera tillgänglighet  •  Nyhetsbrev
Boka nu!
Specialerbjudanden
Kontakta oss Julkurser Språk och Skidåkning
 Studera ett språk
 
 Spanska
 Engelska
 Tyska
 Ryska
 Portugisiska
 Kinesiska
 Tjeckiska
 Franska
 Italienska
 Grekiska
 Arabiska
 Polska
 Japanska
 Språkkurser
 
 Volontärarbete
 Praktikjobb
 Språkkurs och Skidåkning
 Julkurser
 Kontaktinformation
 
Email: info@applelanguages.com

Telefon:
UNITED KINGDOM: 01509 211 612
INTERNATIONAL: 00 44 1509 211 612
Skype Me™! apple.languages

Kontorets öppettider:

Måndag – Torsdag:
8.30am - 5.30pm (UK)


Apple Languages
Unit 12, The Office Village
North Road
Loughborough
Leicestershire
LE11 1QJ
England
 Apple Languages
 

Apple Languages tillhör Language Courses Abroad och är således dess firmanamn. Language Courses Abroad är medlem i:

ALTO
Association of Language Travel Organisations
WYSE
World Youth Student & Educational Travel Confederation
IALC
International Association of Language Centres
 

Tysk språkkurs i Stuttgart, Tyskland

Lär dig tyska i Stuttgart
Lär dig tyska i Stuttgart

Stuttgart
Upplev en tysk språkkurs i Stuttgart, en underbar och motsägelsefull stad! I Stuttgart som breder ut sig över grönskande kullar med Tysklands bästa vingårdar har bilmärkena Mercedes och Porsche sitt ursprung. Denna dynamiska stad full av nattliv och designbutiker är också stolt över sin historia , och erbjuder en blandning av muséer och historiska platser. I det natursköna Schillerplatz, till exempel, döljer det imponerande gamla slottet en samling kungliga juveler och konstverk. Det finns många slott i området runt Stuttgart, särskilt slotten i Hohenzollern och Lichtenstein är värda ett besök.

Res till Fernsehturm (ett TV- torn) för magnifika panoraman över både staden och, om du blickar österut, floden Neckar som meandrar genom oförstörda skogar. Från slutet september till oktober, välkomnas Cannstatter Volkfest, världens största ölfestival vid flodens strandbankar! Oavsett vid vilken tid av året du lär dig tyska i Stuttgart kommer du garanterat att få en oförglömlig tid!

Ställ en fråga
till oss!
 Andra val - Stuttgart
 Kurser i tyska

  Tyskland
    Augsburg
    Berlin Campus
    Frankfurt
    Hamburg
    Heidelberg
    Köln
    Lindau
    Munster
    München
    Regensburg

  Österrike
    Kitzbuhel
    Wien

  Schweiz
    Zurich


  Tillbaka till Studera tyska

  Vår skola i Stuttgart, Tyskland

Dina lektioner i tyska sker i själva hjärtat av Stuttgart, bara några ögonblick från den centrala korsningen (Schlossplatz) och parken (Schlossgarten). Stuttgarts huvudgata för shopping, Königstrasse, finns i närheten, liksom otaliga kaféer, restauranger och konstgallerier. Själva skolan är en modern byggnad med ljusa , rymliga klassrum och ett datorrum med gratis Internettillgång. Efter lektionerna kan du koppla av i skolans kaféområde eller lära känna andra studenter medan ni spelar fotboll!

Kurser

Vår skola erbjuder ett varierat utbud av tyska språkkurser så du kan lära dig på det sätt som passar dig bäst! Alla kurser leds av lärare med tyska som modersmål, med många års erfarenhet av att undervisa i språket.

Det mest populära programmet är standardkursen med 20 gruppplektioner i tyska per vecka vilket ger dig hela eftermiddagen fri så att du kan upptäcka Stuttgart! I den kombinerade kursen ges komplementerande individuella lektioner under eftermiddagar. Detta ger dig möjlighet att förstärka det du lärt dig under grupplektionerna.

Om du är upptagen under dagen är vår skolas kvällskurs helt perfekt! Lektionerna hålls från 17:30 till 19:00 eller från 19:15 till 20:45, under måndagar och onsdagar eller tisdagar och torsdagar.

Om du vill finns det möjlighet att ta privatlektioner där du själv kan bestämma både schema och innehåll för din tyska språkkurs i Stuttgart! I den enskilda undervisningen en kan lärarna koncentrera sig helt och hållet på att hjälpa dig att förbätta din tyska så du kommer garanterat att göra snabba framsteg. Det finns även ett minigruppsprogram (som består av två eller tre studenter per grupp), som ett mer ekonomiskt alternativ till privatlektioner.

För mogna studenter, erbjuder vår skola Club 50+ kurser i tyska, som ger dig möjlighet att läsa tyska i Stuttgart med folk i din egen ålder! Denna tvåveckors kurs har ett aktivitetsprogram för mogna studenter, där du får besöka platser som det ludwigsburgska palatset, ett Mercedes-Benz museum och det vackra Heidelberg.

Var god kontakta oss för mer information om någon av dessa kurser – vi hjälper dig gärna!


Boende

Bo med en värdfamilj och upplev den tyska gästvänligheten och öva dina språkkunskaper. Vår skola väljer noggrant ut värdfamiljer, grundat på deras vänlighet och kvaliteteten på deras boende, som alltid ligger nära skolan via allmänna kommunikationer. Du kan välja mellan halvpension, bed & breakfast eller rum med självhushåll.

Om du föredrar att bo i centrum av Stuttgart, kan vår skola organisera boende i delade lägenheter. Att dela kök, vardagsrum och badrum med andra är ett utmärkt sätt att lära känna nya människor i Stuttgart! Det är även möjligt att ordna boende i helpension om du önskar detta.

Aktiviteter

För att du ska ha så trevligt som möjligt men samtidigt få mycket övning i tyska, ordnar vår skola olika aktiviteter för studenter. Typiska aktiviteter är guidade turer i Stuttgart, tyska filmkvällar och besök till Stuttgarts många barer!

Hur du tar dig dit

Transport från flygplatsen i Stuttgart kan ordnas vid begäran, men det är ej inkluderat i priset.

  Se priser   Se tillgänglighet  

Apple Languages är ett firmanamn för Apple Language Courses Ltd | Företagsnummer. 8311373.
Villkor och bestämmelser : Personuppgifter : Säkerhet utomlands : Lär dig ett språk : Sitemap
© 2018 Apple Languages